0 oy
177 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar normal de göğüs bedenim 75 ama aldığım sutyenler arkadan olmuyor çok sıkıyor uzatma alıyorum o da olmuyor biraz kilom da var o yüzden çok moralim bozuluyor genelde hep bakarak alıyorum pazardan falan ama çocuktan dolayı eziyet haline geldi gidemiyorum gitsem de doğru düzgün bakamıyorum sizin var mı önerdiğiniz internettwn falan alışveriş yaptığınız bi site link atar mısınız az önce eşimle dışarı çıkacaktık hiç sutyen yok 1 tane vardı o da kirlideydi o yüzden çıkamadım haliyle moralim bozuldu eşimle oğlumu gönderdim ben evde kaldım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım donafen markasını ben yeni keşf etdim. Bel kısmı da uzun.
(84 puan) tarafından
Nerden bulabilirim canım
tarafından
İç çamaşırları alarken donafen varmı diye sor tatlım.
(84 puan) tarafından
Tamam canım sagol
-Reklam-
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Vallahi bende sütyen konusunda çok dertliyim göğüslerim ufacık yeni yetmenin nasıl çıkar ya aynı öyle hatta benimkiler den bile büyüktür yani yeni yetme memesi neyse en küçük beden sütyen alıp iki adet uzatma takıyorum birde demirleri çok battığı için çıkartıyorum destekli alıyorum hep ki içi doluymuş gibi gözüksün diye :'( kader arkadaşım canım benim:'(

tarafından
Donafen markasının küçük bedenleri varmı bilmiyorum. Ama bel kısmı çok uzun
(4,848 puan) tarafından
Vallahi marka bilmem ben pazardan alıyorum sadece şuan cekmecemde bulunan 3 tanesi marka onlarida ben almadı büyük bı sitede çalışıyordum çöpe atıyorlardı etiketli şeyleri öyle aldım yoksa marka ve ben :)
tarafından
Kız marka diyince o kadarda değil yani:D
İşte yeni inci, orkide falan diye ayrılıyor ya.
Ben bir mağaza keşf etdim. İç çamaşırlarını pazar fiyatına satıyor ve çok kaliteli çıkıyor. Ordan aldım. Pazar olsun nolacak. Donafen varmı deyi ver❤️❤️☺️
(4,848 puan) tarafından
Kız vallahi bilmim isimlerini etiketler dede yıkamaktan silinmiş ama.ilk bulduğum zaman baktiydim netten baya iyi markanindi hemde pahalıydı şuan onu giyiyoreeee benim pazardan aldığım eskidiydi artık ben dikiyordum o sokuluyirdu attım çöpe :)
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Canım ben de 75 kullanıyorum burada 75  bulmak biraz zor O yüzden ben de 80 takıyorum sen de o şekilde yap trendyol'dan alabilirsin ya da pendi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
21 Haziran 2022 Moda kategorisinde Cemre56 (194 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 104 göst.
+1 oy
4 cevap 195 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,756 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 370 göst.
12 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leblebi (6,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,310 cevap

336,077 kullanıcı

...