0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (934 puan) tarafından
Geçen yola çikacaktık eşimin amcası öldü zaten yoğun bakımdaydı eşimde 2 gün daha duralım dedi az önce çocuk yüzünden yine kavga çıktı 13 aylık kızım biz gurbette olduğumuzdan tek büyüdü ev eşya sofra çekmece takıntısı olmadı cıssss der ellemezdi  burdaa tükürmeyi ışıkları açıp kapamayı sofrada yemeklerle oynamayı öğrettiler 3 kaynım 54 biri 45 diğeri 36 yaşında çocukda değiller kaç kere eşimde ve ben tartıştık yapmayın diyee

bugün en küçük olan kaynım yemekde kızımı yanına aldı sofranın ortasına oturttu eline kaşık verdi karıştır amcam  karıştır dedi bende hayır kızım gel dedim eşimde yapmayın deyince yapmakdan ne anliyosunuz dedi kaynımdaa size ne yaa dedi kızıma tükür anneye dedi tabi oda tükürdü eşim aldı kizimı bana verdi inadınıza deyip küfür etti 

Kaynanamda amann bee ne olcak unutur yapsın demeye başladı 

Şimdi hazırlandık eşim lastikleri falan kontrol ediyo yola kesin çıkıyoruz herkesin surat 5 metre eğlencemizi alıpda gidiyorsunuz diyolar hiç kendileri suçlu değil

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy bence de gitmeniz çok doğru kaç gündür her gününüz ayrı olay 
(934 puan) tarafından
Çocuk yüzünden çok inatlaştılar ben böyle inat insanlar görmedim
tarafından
Bazilari inada iş yapmayı sever ve öyle insanlar kaostan beslenirler canim bosver evine git kafanı dinle
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Tükür amcaya çocuğum bakayım,amcanın hoşuna gidecekmi :angry:

(934 puan) tarafından
Direk ben tükürecem sonunda
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Eğlence mi ? Oyuncak mı benim çocuğum deseydin ya
(934 puan) tarafından
Daha ağırlarinı dedi eşim ama duvar bile anladı onlar anlamadı
(4,342 puan) tarafından
Allah iyi etsin
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Vallaha ben öğretiosunuz şımartıosunuz ergenliğinde ben çekicem evde ben çekicem diyorum bağır çağır anlatmaya çalışıyorum yine senin eşin arkanda git evine unuttur kızına ay bi daha gitme :)
(934 puan) tarafından
Bacımm bunların beyinlerinin içinde b#k doluu herhaldee anlamıyolar ne desen boş
(6,435 puan) tarafından
Kendilerince yetiştiriyorlar kızım 2 yaşında su getirmeyi neden öğretmiyosun diyorlar dedim 21 yaşında evde kızın var ondan iste yani ellerinden gelse elimden alacaklar hizmetçi diye kullancaklar gırgır yapmayı öğretin diyo
(934 puan) tarafından
Ayyy tamm sinirlerrr haaa
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Bendede var onlardan 30 ve 26 yaşlarındalar anneye ah yap anneye tü yap kızımı havaya atarlar ***** saçma harekt yaparlar tabi eşimde ah yap tü yap der hepsi aynı *** anlıycan eşini takdir ettim 
(934 puan) tarafından
Anneye düşman gibi davranmasıni mı bekliyolar anlamadım kii ya
(1,767 puan) tarafından
Bende anlamıyorm valla
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Gitmemeye cocugu da götürmemeye artık sebebin olmuş esinde arkanda sukur. Bir daha gitmeyiverirsiniz olup biter. Manyak mıdır nedir bunlar ya. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 518 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mother.00 (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 454 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,472,302 soru

24,109,590 cevap

332,899 kullanıcı

...