0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (917 puan) tarafından
Tuvalet eğitiminin bugün 2. Günü

Oğlum 3 yaşında fakat kendini henüz çok fazla ifade edemiyor

Lazımlık odanın ortasında duruyor altına bir şey giydirmiyorum klozet aparatı da yerinde basamağı var Kendi çıkıp oturabiliyor evet bunların hepsini yapıyor lazımlıkta da zaman geçiriyor fakat çişini kakasını üzerine yapıyor yaptıktan sonra çişimi kakam diyor sonra ışığı açıp gidip tuvalete oturuyor ve orada ıkınma sesleri çıkartıyor sanki yapıyormuş gibi aslında altına yapmıştı sonra bitti deyip kalkıyor

Yani cisinin kakasının farkında fakat çamaşırına yapıyor tuvalete yapmıyor yaptıktan sonra gidip tuvalete oturuyor

Dün ilk günümüzdü sabahtan çok keyifliydi öğleden sonra sık sık çişin kakan var mı diye sorduğumuz için bağırarak tepki vermeye başladı kızarak tuvalete oturmak istemedi.

Bugün biraz daha bunaltmayayım dedim Bir saat arayla sordum tepkileri kızgın değildi fakat yine altına yapıyor tuvalete yapmıyor başına gelen var mı kızlar tecrübesizim normal mi bu davranış 2 günde lütfen bana bir şey söyleyin

1 cevap

0 oy
tarafından
1 lazimlik ortada değil tuvalette olmalı ...2 çocuğa tuvaletin varmı değil gel gidelim bakalım pis gelmismi iyyy gitsin hepsi eeeeh gfalan diyerek goturmeli ve bittikten sonra alkış yapılmalı cisinin geldiğini fark edince koş koş koş diyerek tuvalete götürülmeli.... Çocuk tuvaletini söylemeyi bilmez sen ogretmelisin sen sorark varmı evet var demez ..... Tuvalet yapınca sarıl op bana şöyle tamam mı denmeli yani büyük diliyle değilde çocuğun anlayacağı dilde konuşulmalı ... 18 aylık kızım 2 saatte anne çiş demeyi 2 günde tuvalete gidip anne anne demeyi bir haftada ki hiç gece isemedi bir kez bile tedbir amacli baglardim gece bezden açtım .... 4 yaşında  2 yaşında kendi poposunu silmeyi öğrendi el yıkamayı şimdi 4 yaşında her şeyi kendisi yapıyor tertemiz bir şekilde hala gece çise kalkmaz bende hiç uyandırmadim uyandığında yapar
(917 puan) tarafından
Tebrik ederim eğitim şeklinizi kızınıza da masallah diyeyim.
Teşekkürler
tarafından
Biraz sabır isteyen birşey benim hiç halima koltuguma isemedi illaki damla damla pijamasina kaçırdı zaten hep kapı önünde anne derken yaptı fayansa bile akmadi .... Ama surdan biliyorum büyük çocuklar zor öğreniyor komşular 3 yaşında açtılar inatlasiyirlardi söylemiyorlar di halılar koltuklar batmıştı hatta bitanesi  kızı 1 ay da ancak öğrendi koltukları atti yeni takım çekti evine
(917 puan) tarafından
Anlıyorum zor ama sabırlı olucaz tecrübem yok mesela şuan uykudan kalkti bakalım cisin varmiymis dedim ama tuvalete oturmak istemedi aksi davrandı şuan cisi var biliyorum 2 saat uyudu yatağı veya kndini islatmamis yapmasi gerek ama yapmıyor biraz sonra yüksek ihtimal ile çamaşırına yapicak:(
tarafından
E o zman oyun yaptır o tuvalet diye istemiyor  sevdiği biseyler söyleyerek kandır
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 289 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde yaban gulu (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,028 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 254 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,674 soru

24,034,066 cevap