0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar eşi tanıdıgı vs polis olan sorabilir mi sorumu ne yapacagımızı bilemedik cunku yol gösterirseniz sevinirim. 

Dün gece kardeşimle annem saat 1 e kadar oturmuşlar. Annemin evi giriş kat yani direk yolla sıfır bir daire. Sonra annem yatmış.kardesimde ışkları sndürüp twlevizyon bakmaya devam etmiş. Saat gece 3 gibi kardesim camdan birinin onu izledigini fark etmiş. Malum hava sıcak camalr acık. Rüzgardan perde savruluyormuş. Savruldukca görmüş adamı. Adam bir baka baka yukarı dogru cıkmış. Kardesim görmüş ama ses etmemiş yıldan gecen biri diye. Abla tv ısıgını görüpte ıstemsiz baktı zannettim dedi. Sonra adam geri dönmüş ve pencerein tam karsısına dikilmiş bakmaya başlamış. Aşikar bakıyormuş. Göz göze gelmişler. Pencereye cok yakınmış. Abla uzansa perdeyi acardı o kadar yakındı diyor. Kardesim korkudan aglıyarak wc kacmış. Polisi aramış eve bakan bir adam var diye. Ekip geliyor demişler ama ekip 15 dk gecmesine ragmen gelmemiş. (sehir merkezinde oturuyorlar ve karakol arabayla 5dk mesafe) adam hala gitmiyormuş aynı sekilde pencere dibinde içeriye bakıyprmuş. Gene aramış kardesim gelmediler adam daha da yaklastı pencereye diye. Bu sefer 112 deki adam sakın kapatma telefonu kapıya sakın yaklasma evde kim var demiş. Annem var demiş kardesim onun yanına git sakın kapıyı zorlarsa acmaya yada bir müdahilede bulunmayın ekip geliyor gelene kadarr kapatma bu normal bakan biri degil belli demiş. Ekip tam 45 dk sonra gelmiş. Bu arada annem komsular diye avazı cıktıgı kadar bagırınca korkmuş ve kacmış. Tedirginler. Kardesim tam olarak esgal veriyor tanırım görsem diyor. Biz ne yapabiliriz polis hiç ilgilrnmemiş. Ne bir ifade ne birsey. Bie daha gelirse arayın demiş. Kosede guvenlik kamerası var iş yerinin. Alıp gidip sijayetci olsalar işe yarar mı? 

Kusurabakmayın uzun oldu ama acıklayıcı olsun istedim. 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız keşke kadese bassaymş hemen gelirlerdi
(12,026 puan) tarafından
Bilmiyorum canım o an foto cekmek bıle aklıma gelmedı dıyor
tarafından
Kıyamam ya o da haklı
(12,026 puan) tarafından
Titremişler korkudan. En son annem avazı cıktıgı kadar bagırmış
tarafından
Baban evde yokmuymuş ki kuzum
(12,026 puan) tarafından
Babamla annem ayrı. Kardesimle 2 si yasıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasil ihmal ederler ya . Allah korusun farklı bir olay yasansaydi nasil sorumluluk alacakti ihmal edenler çok korkun gerçekten 
(12,026 puan) tarafından
Adam baya pencere dibine kadar gelmiş
0 oy
(2,982 puan) tarafından
Ekipler çok yoğun esim 112 de heryerde zamanında yetisilmez diyor. Müracaat etmeniz şikayet etmeniz gerekiyormuş bu şekilde tek bir adam üstüne yoğunlaşıp onu beklemeleri zor kaç kişi arıyor gelin diye saatlerce orda durmaz polis bu şekilde.
(12,026 puan) tarafından
Bencede cok korkunc. Ben uzakta sehir asırı oturuyorum annem calısıyor
(2,982 puan) tarafından
Giriş katta oturmak da zor evde erkek yokmu canim
(12,026 puan) tarafından
Yok canım. Babamla annem ayrı
(2,982 puan) tarafından
Anladım inşallah bulunur dünyanın çivisi çıktı bı şikayette bulunun bakalım gerekli ihtimam gosterilie insallah
(12,026 puan) tarafından
İnşallah canım. Bende sosyal medyada yayalım diyorum. O zaman ciddiye alınıyor cunku
0 oy
tarafından
Bence hepsini 112 ye bağlamaları kötü oldu . Eskiden şak diye gelirlerdi şimdi arada bağlantı kopuk mu anlamadım ki.yanginlara da müdahale geç oluyormuş geçen de netten okudum da.
(12,026 puan) tarafından
Bilmiyorum canım. Ama bizim bu adamı bir sekilde sikayet etmemiz lazım. Bir dahaki hamlesinin gece uyurken kapıyı acmaya calısmak olmayacagı ne malum
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Gidin rica edin kamera kayıtlarını alıp şikayet edin ihmal etmeyin Allah korusun 
(12,026 puan) tarafından
Bende oyle dedim. Bir işe yarar mı acaba.
(1,270 puan) tarafından
Yarar cnm güvenlik kamerası kayıtlarını alamasaniz bile şikayet edin savcı izniyle vermek zorundalar
(12,026 puan) tarafından
Verir bence komsu. Dun gece 5 e kadar herkes bizim evdeymiş. Millet sese fırlamış dısarı komsular inmiş annemle kardesime su filan vermişler.
0 oy
(3,998 puan) tarafından
demir taktirsaniza caminiza canim . cok korkutucu ya
(12,026 puan) tarafından
Demir takılı canım alşahtan. Belkide olmasa içeri girecekti
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bir bilgim yok ama kardeşimiz ve anneniz telefonuna hemen şimdi kadesi indirip kayıt yapsınlar. Görürlerse hemen bassinlar
(12,026 puan) tarafından
Simdi arayıp soyleyecegım yukle diye
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Hiç bişey yapamazsınız canım hele bu duruma asker hiç bişey yapamaz.jandarma bölgesinde yar jandarma yapar  şikayetçi olunur ama kimden olacaksınız
(12,026 puan) tarafından
Güvenlik kamerasını alalım filan diyor annem. Bende sosyal medya da yayalım diyorum. Sehrin göbegi bu adam da ne bu cesaret.
(9,232 puan) tarafından
Kardeşin kızmı... Belkide başka amacı vardı kamera için polisten izin cıkartmabız lazım
(12,026 puan) tarafından
Evet canım genc kız. Daha 22 yasında.
(9,232 puan) tarafından
Ya adam belliki içeri gircekti fırsat kolladı ay bi yakayaında dövün
(12,026 puan) tarafından
Bende onu diyorum ya mimlediyse ya bir gece elinde kapı qcmaya aketle gelirse
0 oy
(8,176 puan) tarafından
Anca Bi akraban ya da tanıdığın olacak ki ilgilensin benim babam polis biri arkadaşımla bizi arabayla takip ediyordu polisi aradım iş çıkmadı babama dedim kütüğünü serdi ağzının payını verdi yani babama demesem kimse bir yapmicak
(12,026 puan) tarafından
Anlamıyorum işte bunu. Ya neden mudahile etmiyorlar. İlla tecavuz mu lazım
0 oy
tarafından
Camı kapatmsmi canım fark edince adalet yavaş ilerliyor malesf kadese basmyms keşke 
tarafından
Camda demir varmi canım yoksa içeri girerdi
0 oy
(23,331 puan) tarafından
Ay niye o kadar gecikmiş sen nerdeydin bu arada bizim burda saniyesine polis gelir gecikmez hiç
(23,331 puan) tarafından
Aman kız sakin ol bebelerin var seninde
(12,026 puan) tarafından
Valla o zaman bakmaya birsey yapmıyorlarsa bıcagı takıncada almayacaklar.
(23,331 puan) tarafından
Demi orasıda öyle
(12,026 puan) tarafından
Ya o kadar korkmuşlar ki. Cesarete bak adamdaki. Ya demir olmasaydı camda.. Belki içeri atlayacaktı.
(23,331 puan) tarafından
Aynen iyiki demir varmş pis sapık

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 235 göst.
0 oy
0 cevap 78 göst.
12 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy