0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (80 puan) tarafından
Kizlar esim etegimin altindan guya hep bacagim gozukuyo diye tartisma cikariyo sanki ben bacagimi gosteriyorm anasini satym simdiye kadar hep alttan aldim tamam hayatim dedim dikkat ederim dedim ama bugun k valideme duyurarak diyoki valla dovuceksin bilmem ne cok zoruma gitti sizce ne yapmaliyim buyuk bi tavir gostermek istiyorum siz olsaniz ne yapardiniz

6 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Senle ben bir değiliz ben kavga cıkartırdım.
-Reklam-
0 oy
(265 puan) tarafından
Kaynanana fırsat vermis aferin kocana
(80 puan) tarafından
Yok canım biz odada tartisiyoduk k validem de antredeymis kapiyi acti onun orda oldugunu gordu hala iste devam ediyo bunu dovuceksin bilmem ne
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Kocan ailesinin yanında aslan kesilenlerden sanırım canım bile isteye de kaynanana fırsat vermis malesef kocan yanlarında Bi kere öyle davrandı mı daha onlar da değer vermiyor her şeyi söyleme hakkını kendinde buluyor tavrını açıkça koy en baştan konusma Bi süre kırıldığını anlasın sebebini sorunca da bana yalnızken istediğini söyleyebilirsin ama yanımızda 3. Bir kişi varken sakın Bi daha beni incitme tavrım bundan daha fazla olur diye en baştan söyle ki çizgini bilsin 
0 oy
tarafından
Kaynana işte klâsik, benim esim etek giymeme izin vermiyor 
0 oy
tarafından
Eteklerinizin altına astar etek giyin. Jupon da deniyor. Burda sorun cooooook başka tabi. 
tarafından
Kayınvalidenizle birlikte mi yaşıyorsunuz?
(80 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(427 puan) tarafından
Kısa etek mi giyiyorsunuz anlamadim bacagin nasil gözüküyor gözükecek tabi bacak var orada
(80 puan) tarafından
Hayır canım tesetturluym uzun etek giyiyorum etegimin alti ucisunca ya da oturdugumda falan diyo bilegimin ustu gorununce sorun ediyo sorsan kendinin de dinle alakasi yok bana sorun buluyo hep
(427 puan) tarafından
Yuh yani o kadarına da takılmasın bence onu birisi dolduruyor bacağı gözüküyor diye bu kadar kafaya taktigina göre dikkat et kaynanan filan yapiyor olabilir
(427 puan) tarafından
Yürürken bile gözükür bilek nasil adim atacaksın sacmalamasinlar ya
(80 puan) tarafından
Allaha olan inancım olmasaydi yemin ederim acilip sort bustiyerle gezerdim 5 aylik hamile halimle o zaman gorurdu bacagin gorunuyo demeyi de iste neyse

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 165 göst.
4 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melisyldrm (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde yekbun63 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 462 göst.
3 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,097 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 220 göst.