0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Ben bu adama yedi yılımı verdim nasıl unuturum diyordum neler yapmasına canımı çok acitmasina rağmen inatla yanında kalıyordum seviyorum çok alıştım diyordum kaç kez ayrıldık hep msj atmak isterdim birşeyler söyleyip canını yakmak isterdim haklılığımi ispatlamak isterdim sosyal medya hesaplarını takip ederdim sürekli ne yapıyor diye düşünürdüm içimden birşeyler kopmuş gitmiş ne merak ediyorum ne arıyorum ne soruyorum ne merak ediyorum tek kelime konuşmak tek saniye yüzünü görmek istemiyorum artık asla ve asla karşılaşmak istemiyorum mahkemeye bile katılmam belki o derece yıllarca çektiğim acı bitmiş ruhum bedenim beynim yorulmuş yıkık dökük olmuşum ama sağ çıkmışım bu savaştan kendimi yenemiyormusum meğerse sizle paylasmak istedim sadece beni yadirgamayin lütfen şimdi uzuluyormuyum asla ama önceden mahfetmisim kendimi 

5 Cevaplar

0 oy
(1,845 puan) tarafından
Bnce unutamamışsın canım buraya bunları yazman bile unutmadığını gösterir.. Sadece kinin azalmış
(634 puan) tarafından
Yok gerçekten öyle değil ne nefret besliyorum ne öfke nede kin besliyorum nede ufacık bir sevgi beynimden kalbimden hırsımdan nasıl silindi anlayamadım benim için yoldan geçen birinden farkı yok
-Reklam-
0 oy
(14,914 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun kuzum seni feraha çıkarsın inşallah ne kadar sevsen de bi yerden sonra tak diyor insana seni çok çok iyi anlıyorum demekki böyle daha hayırlı senin için rabbim güzel kapılar açsın sana 
(634 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim güzel dularina Allah razı olsun canım benim
(14,914 puan) tarafından
Rica ederim canım amin inşallah cümlemizden razı olsun
0 oy
(53,983 puan) tarafından
zamanla geçer delerde gecer  

zamanla alisiyosun hissizlesiyosun hakkinda hayirlisi olsun canim ilk ayrilik donemi en çok cehennemi yasadigin donem oluyo sonra yavas yavas çıkıyorsun o atesten
(634 puan) tarafından
Yani şuan hiç birşey hissetmiyorum ne acı ne mutluluk ne mutsuzluk vay ben hakliydim vay o haksizdi beddua bile etmiyorum ona kizmiyorum kizmiyorum soyledikleri yaptıkları beni kizdirmiyor mesela
(53,983 puan) tarafından
soğumuş kalbin nne guzel
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Zararın neresinden  dönsen kâr. Hayat 1 defa geçmişe bakma sen yine de önüne bak. Bitmiş gitmiş geçmiş olsun diye bak. Ya içinde biseyler kalsaydı o daha fena. 
0 oy
(49 puan) tarafından
Sen bitirdi isen kurtulmussundur demektir bence artık onunla ilgili eskiye dahi düşünme düşündükçe kendi canını yakarsın hafizina yeni şeyleri kayıt ettikçe izi dahi kalmaz kendini mutlu edecek şeyler ile uğraş Hayat herşeye rağmen devam ediyor mutlu olmasını gülmesini bil yeterli gün bunlara güler geçersin 
(634 puan) tarafından
Eskiden bana bosanalim dediğinde saatlerce ağlardım içimi bir huzun kaplardi yıllarca bu şekilde yaşadım seviyorum diye bana çok eziyet etti sonra Rabbim benim gönül gozumude kalp gozumude açtı yuregim kalbim çok ferah annemden yeni doğmuş gibi hissediyorum hiç böyle hissedecegimi tahmin etmezdim
(49 puan) tarafından
Bak canım bazen sevgi dediğin şey alışkanlık olur sevgi kolay unutulmaz lakin alışkanlıkta zordur sen bunu aştı isen seni kimse yıkamaz bak kalbinde bitmiş emin ol ona dahi beyninde dahi iz kalmaz biraz zamana bırak dediğim gibi yeniler eklendikce eskiler mazi olur

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,612 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 208 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 861 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 926 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Defne21defo (800 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,949 soru

24,105,037 cevap

332,652 kullanıcı

...