0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (481 puan) tarafından
Annesinin huyunun cezasini çekiyor olmak beni daha da sinir ediyor. Kızlar annesi o kadar bıt bıt o kadar müdahaleci ki. Çevresindeki herkese ne yapacağını söyler. Bu da çocukluğundan beri buna  maruz kalmış. İnatçılık geliştirmiş. Birşeyi söylemezsen yapmıyor  söylersen hiç yapmıyor. Ya ben onun hayatına  mudahale etmiyorum annesi gibi mesela gecen gun karsidan karsiya geçiyoruz araba cok hizli geliyor  aman dikkat et hizli gec dedim gayri ihtiyari inadina yavas gecti nerdeyse araba altina aliyordu. Bugun doktor randevumuz vardi uyandirdim.uyanmadi gec kalcaz hadi kalk dedim uyandi yataktan kalkmadi bi 15 dk icimden diyorum ki sus kizim acele et dersen daha da yavas olcak. En son bikere soyledim baktim normalinden daha yavasladi actim kapiyi taksiyle gidiyorum dedim oyle geldi. Bu her konuda boyle ben anasi gibi giydigi dona atlete karışmıyorum. Ucu bana dokunan seyleri soyluyorum  ya da normal hayatimizda bisey istiyorum ornegin bir ayaktayken isigi kapat diyorum inadina yapmiyor bu cok normal degil mi?  duymazdan geliyor cevap vermiyor tamam sonra  diyor. Amacı annesinden gordugu seye baskaldirmak artik sozde. Dun evimize misafir gelicekti markete gidip meyve alir misin dedim orali olmadi bikac kez soyledim 1 saat sonra gitti aldi annesi gibi hadi hadi hadi diye biseyi 40 kere soyleyen biri olmak istemiyorum ama adama asla sunu yapiver diyemiyorum ya. Bir de demez mi birinin bana ne yapcagimi soylemesinden hoslanmiyorum! Senin travmalarinin suclusu ben degilim inadini annene yap diyorum ben de ama cidden cozum lazim  cunku twpem atti atacak 

8 Cevaplar

0 oy
(2,290 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Annesinden kaynakli oldugunu iyi cozmussun ben olsam anlam veremezdim
(481 puan) tarafından
Valla inanki gozlemlenmicek gibi değil. Oyle bir kadin ki bir gun kocam isten geldi banyo kapisina yoneldi tam giriyodu annesi dedi ki duşa  gir. Ya sabir cekip girdi adam. Sonra bana dondu annesi dusa gir dedim girdi dedi. Ben de sen gir dedin diye mi girdi dedim gulerek ama sinirden  guluyorum o da imali konustugumu anlayinca daha da abartti banyo kapisini acti dusa girmeden cikma bak ona gore dedi adam icerde banyo yapiyo bu adam evli barkli 26 yasinda adam. Kadin tam bir ruh hastasi. Bu sadece ahir omrumuzun bir gunu yasanan 1 tane ornek :(
(2,290 puan) tarafından
Sinir ooldugunu belli etme
-Reklam-
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Ay cok sinir kiz allah sabır versin
(481 puan) tarafından
Dayanilacak gibi degil
(2,290 puan) tarafından
Cocugun yoksa yapma sakin
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Ay Allah sabır versin bi terapiste falan gitse belki düzelir. 
(481 puan) tarafından
Tek eşimin degil benim de ihtiyacim var cidden
(1,363 puan) tarafından
Hangimizin yok ki bacım.
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Okurken tükendim allah sabır versin belki küçükken yada gençkende böyleydi kadın da ondan bıt bıttı
(6,435 puan) tarafından
Boşver kaynananı da bu kocayla işin zor ömür törpüsü gibi benimki yavaş hareket ediyor bacılarıda öyle kanları ağır kriz geçiriyorum seni düşünemiyorum ya bunu yok saycan yada ne bileyim sende konuşa konuşa hallettircen
(481 puan) tarafından
Cok denedim konusmayi yaptiginin manasiz oldugunu farkettirmeye calistim gercekten bi fikir bi care ariyorum ya
(6,435 puan) tarafından
Tedavi bunun çaresi o bunada gitmez doktoruda kanser eder
(481 puan) tarafından
Bu halde guldurdun Allah seni de guldursun :)
(6,435 puan) tarafından
Amin canım hep birlikte gülelim inşallah
0 oy
(4,893 puan) tarafından
 Dua et eşin için ve  bişey söylerken daha yumuşatarak söyle. Öp mesela canım de bitanem de bişey isteyebilir miyim fln de . Emir değil sürekli tatlı tatlı ricada bulun. 
(481 puan) tarafından
Cok güzel  diyosun da en basit seyde bile ayni be bacim, canim kocam aslanim kaplanim kalkmisken isigi kapatirmisin diyip sarilincaya kadar kendim kapatirim daha iyi:D saka bi yana zaten hamile olmasam hayat felsefem  İTE  BULAŞMA ÇALIYI DOLAŞ aslinda yani kendi isimi kendim yaparim baskasina buyurana kadar ama simdi hem hamileyim hem de tek bu degil yani neler neler var inanin gecen annemi bezdirmis diyoki ay ne inat cocuk bu ya :D ne oldu anne  bile demedim bıkkın  bir teslimiyetle basimi egdim he oyle valla anne dedim.ne diyim :)
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Benimkide inatçı ama bu konularda değil yani meyve alır mısın diyincede inat yapmasın bi zahmet saçma sapan 
(481 puan) tarafından
Sapla samanı karıştırıyor  benimki. Eşim  ziraat mühendisi  benim kadin bildigin o gun icerisinde isyerinde alacagi reaksiyonlara bile karisiyor diyo ki olcumlerini yaptin mi. Sizin firmanin tarlasinin isini 20 kisi bitirir sen niye 25 kisi ayarladin falan diyo yani sanane kadin sen niye karisiyorsun. Sonra ben isigi kapat kalkmisken diyince inadina yapmiyor tam cildirmalik
(6,077 puan) tarafından
Tamamda eşinde terslesin anne ne anlicanda soruyon ne karışıyon diye kadına bak ya adamı delirtir gerçekten
(481 puan) tarafından
Tatli tersliyor sert tersliyor yok asla vazgecmiyor. Benim yanimda falan bagiri bagiriveriyor annesine ( asla onaylamiyorum bu arada) ama yine de utanip da ben susiyim bi bidaha karismiyim demiyo. Gecen dugundeyiz esim takisini hazirlamis, tutturdu onu takma sunu tak diye 1 saat laf yetistirdi kocama karisma diyor kiziyor bagiriyor aile masasinda butun akrabalarin icinde yine de vazgecmedi kadin
0 oy
(800 puan) tarafından
Kiz senin kocan annesine tepkisi olsa sadece ona oyle yapar bence esinin huyu boyle. Anneside bildigi icin surekli hadi hadi diyor 
(481 puan) tarafından
Kuşum ben oyle dusunmuyorum ya, kardesi var mesela o he he diyip geciyo bunun karakteri sivri oldugu icin boyle iyice sivrelmis bana napicagimin soylenmesinden hoslanmiyorum diyip cikiveriyo halbuki sadece yogurt ezerken once su konmaz yogurt konur dedigim icin ornegin:D gecen aksam.koca bir salata kasesini suyla doldurmus ona yogurt yetirmeye calisiyo yogurt olcak sozde :D of off yani isin sakasi bir yana cok basit seylerde bile inatla hic olmicak seyler yapiyo. Yani sussan olmuyor susmasan olmaz hakim bey hesabi. Yakami pacami yirtcam az kaldi :)
(800 puan) tarafından
Valla ana oğul değişikler demekki sana denk gelmişler :) olgunlaşır inşallah eşin
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Sorunun kökü belli ki kaynanan. O zaman sadece eşinle çözemezsin. Bi uzmandan yardım alabilirsiniz. Yok ikna edemem diyorsan da. Kaynananin size müdahale etmesine izin verme. Mesela eşine şunu şöyle yap bunu böyle yap mi dedi. Anne kazık kadar adam kaç yaşına gelmiş. Ayrıca benim kocam neyi nasıl ne zaman yapacağını zaten bilir senin komut vermene gerek yok de. Bunu söylediğini eşin de duysun ki annesine sergilediği tavrı sana sergilemekden vazgeçer belki. 
(481 puan) tarafından
Bu kadar sert soylemiyorum ama dedigini yapiyorum. Mesela bir gun dugune gidicez esim.gomlek giydi tutturdu onu cikar bunu giy diye bana da diyo ki bu daha guzel de mi sen de söyle.  Ben de dedimki anne kendisi karar verebilir ben karismam. Surekli boyle mudahale ettiginde esim isin vermiyo sanane karisma falan diyo bu sefer beni dahil.etmeye calisiyor oyle yapsin de mi boyle yapsin de mi diyo bana ben de koskoca adam kendi kararini verebilir diyorum hatts ustune eşim  bak kadına kadın dediğin  boyle olur diyo yok orali olmuyo. Carpip geri donuyo ya kadina asla işlemiyor.
(481 puan) tarafından
Muhtemelen kendi utanicagina daha ben karismiyorum diye beni begenmiyordur kaynanam
(481 puan) tarafından
Ya düşün canım anahtarinizi kaybetmeyin haa diyo geçen  kucuk tup getirmis iyi kapatin ha iyice sikin diyo bunu soyledigi insanlar da birimiz ogretmen birimiz muhendis yaslarimiz 26 28 yani bu adam bu halde yine iyi cikmis o evden diyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 345 göst.
3 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 361 göst.

Kategoriler

1,472,556 soru

24,112,652 cevap

333,056 kullanıcı

...