0 oy
885 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benimle ilgili ne düşünüyorsunuz ?? ❤❤

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen çok duygusalsın her şeyi çok kafana takan birisin❤️❤️
tarafından
Bingooo ❤❤
Öyle bir yapım var
-Reklam-
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Valla canim ben seni kendime daha cok yakin biliyorum belkide ayni kaderi yasiyoruz diye  iyi kizsin cana yakinsin sabirlisin allah seni kisa samanda sevindirir insallah
(25,181 puan) tarafından
Hahaha bekliyorm :D
(1,754 puan) tarafından
Canim gel  mahallede yer var  cavbuk ol 2 kisilik var
(25,181 puan) tarafından
Daha 9 u geçemedim yaa ağılda yer yok tavukları ma yem yapıp beslemiyom elmasımda kalmadı ağılı yükseltmeye çok fakirim :(((
(1,754 puan) tarafından
Hahaaa 1 kisilik yer kaldi kiz nasil gelicen peki seni fakirrr berivana donu verdin:(
(25,181 puan) tarafından
Ya bilmiyom napıcam ki ben elmas varken ha bire aldımda aldım hazıra dag dayanmadı :D
0 oy
(19,155 puan) tarafından

Tanımıyorum :)

tarafından
Canin saolsun❤
0 oy
(10,037 puan) tarafından
İçinde fırtınalar koparken gülerek eğlenerek bunları gizleyen çok duygusal bir kızsın bence canim. Asla umudunu yitirmeyen ara ara arafta kalıp tedirgin olsanda..
tarafından
Bingoooooo❤❤❤❤
0 oy
(2,860 puan) tarafından

5 aydır üyesini 196 tane soru sormuşsun vay canına :D bu kadar soruyu nerde buldun :D

tarafından
Hahahaha benim kafamdaki soruları görsen bunlara şükür ederdin şükür
0 oy
tarafından
Enerjin bana orta düzeyde geçti ne çok düşük ne çok yüksek  kafan karışık olabilir bu aralar. 
tarafından
Aynen öyleyim eskiden hep güler kahkaha atardım şimdi sadece gülüyorum
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Ay ben seni çok seviyom <3

tarafından
Ayyy çok teşekkür ederim bende seni seviyorum ❤
(25,181 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Büyük bir bunalımda olduğunu düşünüyorum eskiye çok takılı kaldığını ve kim ne diyecek diye hayatını yaşamaktan eksik kaldığını düşünüyorum daha gencecik kızsın kendine bir uğraş bul gerekirse çalış gerekirse oku bir iş tut ve kim ne dediğini s.ktir et seni mutlu eden ne varsa ona tutun diyorum ve sana bir tavsiye bir kimsesiz çocuğun koruyucu ailesi ol onun ablası ol sana o kadar iyi gelecekki bana güven ") ben bir çok yaramı öyle sardım ve ben ondan sonra anne oldum benim minik kuzum sarı kusum hidayet im keşke onu evlat edinebilseydim sonradan bir dedesi çıktı aldı yavrumu inşallah gittiği yerde çok mutludur "/ 
tarafından
Öyle tabi bakıyorum mutlu olmak için çok çabalamak lazım mutsuz olmak için çabaya gerek bile yok
tarafından
Aynen öyle allah hepimizin kalbinin muradını versin inşallah su mübarek günde hepimiz mutlu olalım inşallah
tarafından
Aminnnn aminnn inşallah hepimizin duası kabul olur inşallah
tarafından
Inşallah canım benim seviyom seni ")❤
tarafından
Bende seni seviyorum ❤❤
0 oy
(2,171 puan) tarafından

Her ismini gordugumde inşallah ikiz ikiz bebeklerin olur diye geciriyorum icimden :) Bidee cok duygusalsın 

tarafından
☺allah razı olsun duygusallık içine işlemiş hemen ağlarım mesela senin mesajını gördükten sonra bile
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Kafana çok şey takıyorsun hemen pes eden birisin 
tarafından
Hemen değil uğraşımın boşa gittiğini öğrendiğim an ❤❤
(16,818 puan) tarafından
Etme kuzum güçlü ol kadına güçlü olmak yaraşır
tarafından
Öyle tabi güçlü olmak ayakta durmak yakışır bizlere
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Vll bak genel büşralar merhanetli duygusaldir bu isme ait bisey :)
tarafından
Keşke bende gaddar olsam kırmamak için değil de kurmak için çabalasam
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Kombin postu gorunce sen aklima geliyor sun canim:angel:. Bu aralar paylasmiyosun ama aklma oyle yerlestin:D

tarafından
Hahaha o eskide kaldı yaaa bu aralar alışveriş yapamıyorum canım belki üç beş kenara koyarım diye
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Dürüst olayım mi duymak istediklerini mi soylıyım? 
tarafından
Dün ku postu bilerek isteyerek açmadım inan bana ilgi çekme gibi bir niyetim yok dün o kadar doldum ki bir yere yazmam lazım di bende burayı samimi buldum ve yazdım özür dilerim gerçektende bilerek isteyerek olan bir şey değil
(9,647 puan) tarafından
Dertlesmek ayri intihar edercesine veda postu açmak çok ayrı. Neyse dun çok endişelendim adına iyiysen şuan ne mutlu..
tarafından
Niyetim intahar etmek değil allah korusun o dereceye gelmeyelim inşallah
(9,647 puan) tarafından
Karşıdan o şekilde algılandı bende o yüzden kızdım sana. Neyse rabbim hepimizi korusun inşallah.
tarafından
Aminn inşallah hepimizi korusun rabbim
0 oy
(164,148 puan) tarafından
Sen tam benim kaga dengimsin keske komsu falan olsaydik kısmet sadece herseyi cok kafana takiyosun bu durum seni cok yipratiyo ve tabiki duygusalsin rabbim gonlunden geceni sana fazlasiyla nasip etsin inş
tarafından
Evet keşke yakınlarda olsaydık ne güzel olurdu hepimizin isteklerini kabul etsin hayırlı bir şekilde inşallah
0 oy
tarafından
Yeni kalplisim canım benim Rabbim gobkundekini hakkında hayırlı etsin ve sana versin. İnşallah . Bu mübarek gün  hürmetine duaların kabul olsun
tarafından
Aminn aminnn inşallah ❤

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 668 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,763 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 874 göst.
27 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bal oglum (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,144 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Cicekanne (1,184 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 309 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kahvekokusu (152 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,455 soru

24,429,897 cevap

352,410 kullanıcı

...