selam kizlar. Burda cogu kisi kaynanasindan sikayetci acaba kaynanalara sorsak ne anlatirlardi Benim annem melek gbi kaynanaydi hatta anne oldu ama 2 gelin kiymet bilmedi. Alisveris yapar posetleri gelinin kapisina birakirdi. Ihtiyaci olur cekinir soyleyemez diye. Gelinlerin evine gidip oturmazdi rahatsiz olur istemezler husursuzluk cikmasin diye. Hicbirine tutup da evi topla yemek yap demezdi. Gelinler misafir gbi gelip giderlerdi. Hatta anamin yaptigi yemeklerden alir giderlerdi. Ortanca gelin bir gun abimi doldurup annemin ustune saldi annem ozaman elini ayagini kesti uzak durdu diger gelin zaten basa bela kac kere karakolluk olduk. Smdi abimin bitanesi bosaniyor uzuluyorum ona. Gecen abim yengeme sen beni hic sevmedn deger vermedin demis. Daha snra yengem de evet sevmedim demis. Abimi hasta yatagnda birakti anasina gitti 2 gun orda kaldi geldi. Abim gitme dedi ama gitti. Surekli annesine gider kalirdi 2 hafta anasinda 1 hafta kendi evindeydi. Abim her sabah pastane de kahvalti yapar ise giderdi. Eve dogru durust yemek yapmazdi. Abimde zamanla sogudu smdi bosaniyolar. Keske boyle olmasaydi.. bizde geliniz esimiz cocugumuz ayri yuvamiz var oncelikler kendi cocugumuz esimizz. Allahim herkese hayirli saglikli mutlu aile olmayi nasip etsin kotuluklere firsat vermesn.. annem icinde bir fatiha okursaniz sevinirim.
1,495,033 soru
24,424,199 cevap
351,776 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın