0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar iyi akşamlar. Bugün eşim eltimin kızının rahatsizlandigini söyledi. Göz sorunu için gitmişlerdi doktora. Bulanık görüyormuş 3 yaşında kız. Dünde hastaneye gitmişler. Ve parmak ucunda yürüdüğü için ayak topuk kaslarında sıkıntı var demiş doktor. Tomografi istemiş beyinde sorun olabilir demiş. 3 yaşında fazla konuşmadığı için gelişim geriliği var demiş. 

Bunları duyunca çok üzüldüm. Yarın eltimi arayacağım geçmiş olsun demek için . Ama nasıl teselli etmem gerek bilmiyorum ? Zamanla geçer canım üzülme desem çok mu saçma umursamaz gibi konuşmuş olurum bilemedim kii? Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin desem yenge okadar gecilmeyecek bir rahatsızlık değil mi der ki ? Eşim fizik tedavi görüp düzelir dedi kalıcı değildir hiç biri sadece göz sıkıntılı galiba dedi gözlük kullanmasi gerekiyormuş ilerde gözleri kayabilir dedi. Doktor öyle demiş yani.Gelişim geriliği neden olur ki? Doğuştan mı yoksa başka şeyler mi etken oluyor ? Konular hakkında bilgim olmadığı için ne desem nasıl destek olsam bilemiyorum. Eltim uzakta oturuyor aynı şehirde değiliz. 

Bir akıl verin kızlar . Bilgilendirin beni 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Minnosa bir hediye gönderebilirsin .

Eltin sevinip seni araynca da çok geçmiş olsun çok üzüldüm falan deyp muhabbete girersin fundam
tarafından
Mantıklı canım benimde aklıma geldi. Ama Ankara'ya gelme durumları varmış. Orda büyük hastane yokmuş. Tedavi için gelebilirlermis ozaman alıp veririm diye düşündüm aslında bacım ❤️
tarafından
O zaman da verirsin de şimdi şuanda çok daha olayın üzüntüsü içindeyken daha akılda kalıcı olur
tarafından
Tamam canım eşimle konuşacağım bu konuyu ❤️❤️ çok sağol kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun sen kendini üzme kalıcı birşey olmadigina eminim.ins biran önce topalarnacak sen annesi.olarak üzülme dik dur destek ol falan de canim
tarafından
Hafizama attım canım yarın söyleyeceğim bunları ❤️❤️
tarafından
Öyle canım zaten laf lafı açar konu gelir oraya sen uzilme dediğinde biliyorum demesi kolay sen elbette üzülüyorsun ama yapma kızın için dik dur de yani onuda anlamaya çalış canim
tarafından
Evet anlamaya çalıştığım için zaten soyleyecek bir teselli bulamıyorum. Benim kızım üşütse bile deliye dönüyorum. Biri birşey dese bile anlamıyorum ben nerde hata yaptım diye düşünüyorum. Gergin oluyorum. Şimdi kendimi eltimin yerine koyuyorum hem üzgün hem gergindir üzüntüden. Dik dur diyince söylemesi kolay diyecektir. O yüzden post açtım nasıl yaklasmaliyim destek olmaliyim bilmiyorum . Bende çok üzüldüm. Aklım durdu
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Kız ne diycen geçmiş olsun canm suan nasl durumu ıyı dıye konuyu ac Allahım şifa versın yavrularımıza ınsallah en kısa sürede düzelir hastalıgın büyüğü kücüğü olmuyor konu evlat olunca annelere zor fılan de yanı benım görümcemız kızıda cok rahatsız sorunlu bı cocuk hep böyle tesellı verıyorm
tarafından
Agzinda ne laf yapmış ay :D
tarafından
Güzel teselli canım ❤️
(2,704 puan) tarafından
Hhkkjh kız napim öyle bı dedın kı ghjkk güldüm vlla ya aslında ben hıc o konuları konusamazdm hm geçmiş olsun der cekılırdım htta senın ölümün o cocuktan olur dıyodum cok ama cok sorunlu bırı.Ama evlendım cocugum oldu anne olunca anladm evlatla sınanmanın ne demek oldunu o yuzden sımdı sık sık arar sorarm tesellı verırım bıde dertleştigi kımse yok cok doluyo oluyo genelde aglamaklı oluyo bende derınden giriyorum kı glasın rhatlasın diye agzıma yuva yaptı laflar❣️:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 140 göst.
9 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde incitanem (8,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 137 göst.
11 Temmuz 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Nnnnnn (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.

Kategoriler

1,478,415 soru

24,197,078 cevap

337,312 kullanıcı

...