Kizlar iyi akşamlar. Bugün eşim eltimin kızının rahatsizlandigini söyledi. Göz sorunu için gitmişlerdi doktora. Bulanık görüyormuş 3 yaşında kız. Dünde hastaneye gitmişler. Ve parmak ucunda yürüdüğü için ayak topuk kaslarında sıkıntı var demiş doktor. Tomografi istemiş beyinde sorun olabilir demiş. 3 yaşında fazla konuşmadığı için gelişim geriliği var demiş.
Bunları duyunca çok üzüldüm. Yarın eltimi arayacağım geçmiş olsun demek için . Ama nasıl teselli etmem gerek bilmiyorum ? Zamanla geçer canım üzülme desem çok mu saçma umursamaz gibi konuşmuş olurum bilemedim kii? Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin desem yenge okadar gecilmeyecek bir rahatsızlık değil mi der ki ? Eşim fizik tedavi görüp düzelir dedi kalıcı değildir hiç biri sadece göz sıkıntılı galiba dedi gözlük kullanmasi gerekiyormuş ilerde gözleri kayabilir dedi. Doktor öyle demiş yani.Gelişim geriliği neden olur ki? Doğuştan mı yoksa başka şeyler mi etken oluyor ? Konular hakkında bilgim olmadığı için ne desem nasıl destek olsam bilemiyorum. Eltim uzakta oturuyor aynı şehirde değiliz.
Bir akıl verin kızlar . Bilgilendirin beni