Biliyosnz kızlar memleketteym 2 hafta herşey güzel gitti bu 1 hafta hastalandı oğlum fena üşüttü okadar dikkat etmemize rağmen bütün enerjim hevesim bir anda kara bulutlarla kaplandı gerçekten moral motivasyon sıfır, babam bir yandan annem bir yanından cidden kafayı sıyorıcam bazen yok bunu verdn kustu yok şunu içti kustu 3 kere hastaneye götürdüm çocuk u babam sadece 1 kere tlden aramş ne yaptınız servise binip hastaneye bile gelmemiş Bana laf söylüyor, çocuk 5 gündr yediğini kusuyor 2 gündür daha iyi bıraz yoğurt yesin dedm bu sefer huyu değişti hastalıktan yemiyor istemiyor bnde kızdm biraz yiyeceksin kalkamazsın sofradan diye sesimi yükseltim baya annemde oradan bana bela okuyor neymiş efwdnm ben huzur vermemişti onlara da dengelerini bozuyormuşum da bidaha gelme arama diye söylendi ben gelinlerine kötü örnek oluyorm, babamda aynısını dedi geçen senn kaşına gözünde e i hasretiz de geldin dedi ya benm çocuğum hasta olmuş sorun belli değil suyu bile kusuyor aç yatıyor Bn sakin olacakmışım olamıyorum napim sinirlerim bozuldu geldiğime pişman oldum, ilk 2 hafta kahvaltıalrını hazırladım değişik şeyler denedik yedik içtik ama kötü ben odlm neymiş uzaktan gelişimde evi komple dıaörı atıp yıkacak ışın halı vs yok ya başka işim yoktu bnmde yeminle sinirlerim çok bozuk pazar sabah yola çıkıcam gidicem bidaha da gelmiycem aramıycamda