0 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,404 puan) tarafından
Esim cok degisti cok baska bi adam geldi asiri sinirli ve agresif ama oyle boyle degil hic kocamla alakasi yok.yani sakasiz soruyorum bize buyu yapilmis olabilir mi aklimda biri var ama eger yapildiysa nasil anlarim var mi belirtileri yani daha bugun aklima geldi evi bi sirkeli suyla siliyim diyorum hergun kuran okutucam bundan sonra yani nasil anlarim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kim neden yapsin ki canım ? Büyüden suphelenmeden önce otur eşinle güzelce konus neden öyle olduğunu anlamaya çalış 

Eğer şüphen varsa iyi bir hocaya gidebilirsin ama öyle şarlatan hocalar değil işin ehli olan
(1,404 puan) tarafından
Kac kere denedim konusmayi tersleyip konuyu kapatiyor bi sikintisi olsa bana soylerdi birborimizle herseyi paylasiriz ama cok degisti bi anda kim neden yapar biliyorum tahmin ettigim kisi zamaninda cok ugrasiyordu buyuyle haciyla hocayla yaklasik bi 7 8 senedir iletisimimi kestim ama ondan baskasi olamaz zamaninda esimle beraber olmami da istemiyordu zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne buyuymus arkadaş ya, adamın başka bi sıkıntısı var belli ki
(1,404 puan) tarafından
Sıkıntısı olsa bana soyler esim benimle herseyi paylasir bi sikintiyla olcak is degil cok degisti bi anda
tarafından
Canım belki söyleyemeyecegi bişey vardır, inşallah tondan başka şeyler çıkmaz
0 oy
tarafından
Biz ona kişilik bozukluğu diyoruz ... Yada iki yüzlülük .... Büyü ihtimal ama biseyler olması lazım muska gibi saç gibi falan yastığına yatak altı köşelere bak 
(1,404 puan) tarafından
Tahmin ettigim kisiyle 7 8 senedir gorusmuyorum oyle seyler olamaz ki evde ne diyim esim duzelir insallah cunku cok degisti bambaska biri oldu
tarafından
Korkutmak istemem balım da başka türlüde olur evde  detay vermim de sen bir yattığı yastığı dök bak bide köşelere falan
0 oy
(17,084 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ama uygulamada herkes herşeyi büyüye bağliyor artik. Benimde sorunlarim var eşimle alakali ama nedense aklima hiç büyü gelmiyor. 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Belki adamın gerçek kişiliği budur başlarda olmak istediği gibi davranmistir sonra özüne dönmüştür olamaz mi ,ya da hep böyledir ama sen gorememissindir artık rahatsız olduğunu fark etmişsindir.
(1,404 puan) tarafından
Ya iste degildi esimle 15 senedir beraberiz gosterecek farkli bir yuzu olsaydi coktan gosterirdi ya cok baska biri oldh bi anda surekli sinirli agresif hakaret edip duruyor cozemedim ben bu isi
(4,311 puan) tarafından
Şekerine baktırin isterseniz şeker problemi olanlarda anı duygu durum değişikliği olabilir yani ufacık şeylere bile aniden sert tepkiler verme gibi

Büyü kısmı için inan bir bilgim yok ama once bilimden faydalanmaktan yana olurdum ben sizin yerinizde olsaydım.
0 oy
tarafından
Büyü değilde nazar ben buna inanırım
(1,404 puan) tarafından
Valla nazar eden varsa gozu ciksin ne diyim kimsenin biseyinde gozum yok kendi halinde.insanlariz
tarafından
Benim eşimde çok iyiydi hatta halilarimi bile yıkıyordu eltim gördü nazar etti çok sinir bir insan geldi
0 oy
(27 puan) tarafından
Başka bir derdi olabilirmi belki seninle paylasmamistr
0 oy
tarafından
İlk evlendiğim zamanlar eşim bazen dünya tatlısı, aşkımdan ölen biriydi. Bazende yanımda oturma bana dokunma diyen biri. Evden onun adı yazılan muska bulmuşdum. Bi süre sonra yanıma gelme,bana dokunma cümlelerini tamamen unutdu. Sanki hiç bilmiyor lüğatında yokmuşcasına.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 521 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 673 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,282 göst.
3 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Neslihan hepileri (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 397 göst.

Kategoriler

1,468,469 soru

24,058,819 cevap

330,042 kullanıcı

...