+1 oy
899 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bazıları var illa marka olsun diyo bende almak istiyorum ams pahali genelde normal bi magazadan alırım veya int illa markami olmasi gerekiyo

41 Cevaplar

0 oy
(4,523 puan) tarafından
Mümkün olduğunca marka aldım tabi ama daha doğum yapmadım illa marka olsun demem normal mağazadan da bir kaç şey aldım 
tarafından
Yenimi dogacak bebegin
(4,523 puan) tarafından
Evet canım 32 haftalık oldum
tarafından
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
(4,523 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,463 puan) tarafından
İlla marka olması sartmi sence ?Herkes parasına gore alışveriş yapar ayrıca bana çocuklara marka almak mantıklı gelmiyo zatn surkli büyüyorlar ama eşimde marka takıntısı var ayakkabı vs marka alır banada ama onun haricinde çok takilmiyorz 
tarafından
Tabiki de bütçe meselesi
0 oy
tarafından
Ahh ahh unideyken marka giyerdim :D şimdi düşününce öğrenci halimle iyi almışım diyorum. 

Eşimin marka takıntısı var da bende pek yok artık eskiden burun kivirdigim LCw bile uçtu :D takıntı fln kalmadı da bebeğe alirken pamuklu olmasına özen gösteriyorum o yüzden LCW, e bebek fln alıyorum onlar da en uygunu zaten :/ 
tarafından
Onceden giydik giydik giymedik kaldi valla
0 oy
(9,610 puan) tarafından
İlla marka almam ama aldığım şeyler hep marka marka dediğimde waikiki e bebek falan,mesela sezonlar bitince alıyorum hem oglum için hem kızım için e bebekten 13 14 liraya kazak almıştım mesela 
tarafından
Sezon sonu baya dusuyo fiyatlar
(9,610 puan) tarafından
Evet zaten disarda markasiz bebek giyimler bile mağazalarla yarışıyo o yüzden belli şeyleri waikikiden zıbın çorap tarzı şeyleri e bebekten alıyorum
0 oy
(770 puan) tarafından
Ben LC alıyorum genel onun dışında e bebek cıvıl çocuk olunca çok da kötü bsy alınmıyor kendime beğendim şeyi alırım marka önemli dehil hoşuma gittiyse alırım 
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Valla canım markasında aynı oluyor artık marka dahi olsa kaliteli çıkmıyor bazıları ama bu devirde de illa marka yani herkes kendine göre bütçesine göre alır 
tarafından
Evet bütçe meselesi  ama olmayanda illa olsun diyo
(7,369 puan) tarafından
Valla cevremdede kendimde illa olsun demiyorum canım ama vardır diyenler
tarafından
Aynen
0 oy
tarafından
Benim için tek marka LCW . Onun haricinde fazla biryerden almam . Ora bana uygun ve iyi geliyor 
tarafından
Butce meselesi galiba
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Lc Waikiki yeterde artar. Burada sıradan bebek mağazaları lc Waikiki ile neredeyse aynı fiyatlarda. O yüzden tercihim lc waikiki..
tarafından
Bana pahali geldi lc
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Senelerdir alışveriş yapmıyorum kendime diyeyim çocuklarada nerde ucuz varsa ordan alıyorum fazla almam zaten bı oğlana kışlık alınması lazım 3 4 takım yeter 
0 oy
(2,704 puan) tarafından

Banane bazılarından:Dhıc oyle takıntım yok aksıne markaya göre cok daha gosterıslı daha guzel kıyafetlere denk gelebılıyoruz ben kıyafetın kalıtesıne bakarm marlanın degıl temız olsun yeter ablamların kıyafetlerıyle buyutuyorm ılk bebegım hıcte gocunmam kımsede demedı markamı dıye sormadı oyle ortamlardaysan bence uzaklaş fayda vermez sana

tarafından
Yani bazıları oyle
0 oy
tarafından
Cocuklara hep lcw den alırım buyuk beden alırım yıkadıkca solmuyor uzun sure gıydırıyorm. Kendime markaları takip ederim indirim den  uygun olursa alırım Armıne, aker pıerre cardın genelde. Begendıgım olursa herhangi bir mgazadanda alırım. Esım hep marka giyer. Ds damat uspa dan indirimleri takip eder ihtiyacımız olanı alırız. Ayakkabılarda marka olur rahatlık acısından. Esımın takıntıları vardır esya da bile en iyisini alır ben uygun fiyatlı bakalım derim. Onlar cabuk bozulur diye en kalitelisi alır kalitesiz bısey almaz
tarafından
Benim esimde aksine en ucuzu alir
0 oy
tarafından
Valla hic mrka giymedim bi yerimden bisey eksilmedi cok sukur
tarafından
Aynen valla
0 oy
(805 puan) tarafından
Doğacak çocuğuma hiç marka kıyafet almadım. Nerede hangisi indirimde gittim aldım yani hepsini internetten aldım bide. Sadece beşiği Ikea bebek arabası Kraft marka olarak bunlar :) 1 ay bile giyeceği şeye niye çok para vereyim. Bizim oranın bir lafı var çocuğun yediği helal giydiği haram diye. 
tarafından
Bebekler cabuk buyuyo ben hic almadim ogluma bi takim aldim
0 oy
(656 puan) tarafından
Marka önemli değil ama kumaş, dikiş kalitesi, estetik zevkime uygunluğu benim için önemli. 
tarafından
Kiz valla ben begendimmi alirim hic kumasina bakman
(656 puan) tarafından
Benim annem terzi. Çocukluktan o kadar içimize işlemiş ki bazı seyler. Kumaştan anlayınca naylon veya kötü kumaş giyemiyorum. Ayrıca dikişe de bakarım. Kötü dikişi olan şeyin modelini begensem bile almam. : )
0 oy
tarafından
Daha hiç öyle takintim olmadı 
0 oy
(681 puan) tarafından

Kız ne markası ben etrafımın verdiğini de giydiriyorum  marka giyince nolcak boşversene gereksiz para harcama bence marka sadece adı var ee kirlencek küçülcek bitti gitti giden paraya yazık o paralarla yer içer gezerim :)

tarafından
Aynen ben almiyorum uygun magazadan alirim veya int çabuk buyuyolar zaten
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Kendim kaban, ayakkabı gibi şeyleri marka giyerim. Özellikle spor ayakkabı adidas ve puma alırım. Kızıma lc waiki, civil, e bebekten alıyorum. Öyle:)
tarafından
Butce meselesi ymis anladım
0 oy
(4,680 puan) tarafından
Kizimin kiyafetleri %70 lc geri kalan hm çok nadir başka bir yerden alırım. Genelde indirimleri takip ederim 
tarafından
Lcde hic gormedim indirim ya
0 oy
tarafından
yoo 2. el bile aliyorum 
tarafından
Evet ya bi tanidikta aliyo dolaptan bit pazarindan
tarafından
gunluk almiyorum ama bir kiyafet okuyo ederi bana fazla gelio aliyorum dolaptan.. fiyatlar uctu malum
0 oy
(367 puan) tarafından
Ne markasi kiz dolaptan 2. El aliyorum...
tarafından
Artik oyle 2 el devri

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 796 göst.
0 oy
29 cevap 653 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 742 göst.
6 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 399 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,212 soru

24,095,585 cevap

332,066 kullanıcı

...