0 oy
529 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (608 puan) tarafından

image

Ben bu içecekten aldım 1 tane denemek için sütüm artması için 

Kullanan etkisini gören var mı

12 Cevaplar

0 oy
(11,402 puan) tarafından
Bundan içmedim hiç humana stil tea içtim efsana güzel süt yaptı bende 
(608 puan) tarafından
Bende ondan içiyorum canım ama bu da cok artıyormuş öyle duydum  ama buradaki annelerden de bilgi almak istedim
(608 puan) tarafından
Humana çayı günde kaç tane tükettin acaba merak ettim
(11,402 puan) tarafından
İlk günler sabah akşam içtim sonra günde Bir kere öğlen saatlerinde içtim bir süre sonra 2 3 günde bir içmeye başladım. 2 bebeğime de 6 ay sadece anne sütü verdim çok şükür mama hiç kullanmadım etkisi büyük bence
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
 Mucize bi etki bekleme boşuna, bunlar pazarlama başarısı sadece. Onun yerine keyif aldığın başka bişey ye iç, stresin azalıp dinlenince zaten sütün olur. Önemli olan mutluluk hormonunu artırman, onun için de bu nevi şeylere para dökmeye gerek yok. Daha basit daha doğal şeyler yeterli demek istediğim. 
(608 puan) tarafından
Doğru canım haklısın
Ama bende stressiz hayat yok :( :)
Ama bunlarda bi etki eder diye düşüyorum
0 oy
(52 puan) tarafından
Ben çok kullandım bundan faydasını gördüğüm için memnun kaldım her bünyede aynı şey süt yapmaz ama deneye deneye bulacaksın:)
0 oy
(3,851 puan) tarafından
Humana cayı içiyom kuzum 
0 oy
(473 puan) tarafından
Bunlardan çok içmiştim emzirirken humana kimyonlu çayı da tuketmistim , sütüm gelmişti ,memnundum.
0 oy
tarafından
Hummana emziren anne çayı içiyorum faydasını gördüm canım bunu bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Tavsiye üzerine kullandim ama kilodan baska bisey yapmadi canim bunun yerine humana still tee iç onun etkisini gordüm 
0 oy
tarafından
Ben içtim, süt yapmasa bile enerji veriyordu :D :D o bile büyük bir şey. :D 

Ama E-bebegin Promalt'i yerine Babymall'un Multimalt'inin tadını daha çok begendim
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Denedim tadı zaten berbat. Ama bende işe yaramadı. Humananin anne çayi da yaramadı. Anlayacağın bünye meselesi.
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Düzenli içersen işe yarıyor canım 
0 oy
(402 puan) tarafından
Geçen gün okuduğum bir yazıda bu içecekler(humana da dahil) süt miktarını artırsada sütün kalitesini azaltıyormuş. Yani sütünüzdeki su oranı artıyormuş buda iyi birşey değil. Yediklerinize ve psikolojinize dikkat ederseniz inanın çok daha güzel sütünüz olur. Birinci çocugumda çok stresliydim kayınvalidemdeydim ve bebek doymadı sürekli mama takviyesi yaptık. İkincide annemde ve çok huzurluydum yinede sıkınca fışkıran sütüm olmadı ama ilk ay bebeğim 1800gr aldı. Onun için süt miktarı değil kalitesi daha önemli.
0 oy
tarafından
Ben yeşilini icmistim hemde paket paket bir haftada 40 şişe içiyordum kayinvalidemin difrizine koymaya basladik sutu bizim buz dolabi dolunca onun difrizinde yer kalmamis surekli laf ediyordu cogu bozuldu atildi ama ton ton sutum geldi .d

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 321 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
0 oy
7 cevap 352 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde gllshbsk (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,567 soru

24,141,092 cevap