Ben vermezdim vermekte zorunda değildim , gitsin borcunu ödesin yaptığı saçmalık verme
Benden isteyecek olsalar vermezdim,sonuçta sen sana bukadar şunu takın bunu alın demedim. Elaleme göstermek,için alıyorlar zaten madem geri alacaktı neden takıyor karşısında çocuk mu var.. ancak bazı doğum sonrası yaptıkları aklıma geliyor şuan ki aklımla istemeseler dahi almış olduklarını vermek istiyorum. Çünkü birşeyler aldıklarında üzerimde hak sahibi olduklarını düşünüp evime bana aileme hatta yeğenimi sevmeme kadar müdahele etmeye çalışıyorlar aldıkları eski nevresim ve 2 yıldır kullanmadığım eve getirdiği pyastiklerlede evimi sahiplenip odalarılı değiştirip yatak odamda yattılar ben hastanedeyken. o yüzden onlara ait hayatımda eşim dışımda birşey olsun istemem bu saatten sonra. Bir verince devamınıda isterler. Ya hiç verme ya da ver onların taktığını sussunlar bir daha da istemesinler ki bunların dahi sahibi sensin eşin yerine çıkıp senden istesinler.. eşin demeli onları karımın ohdan isteyin :)
1,488,430 soru
24,330,014 cevap
345,648 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın