+1 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
26 yaşındayım şuana kada

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Boşver bende içiyorum güzel oluyo 
(580 puan) tarafından
Sürekli mi ara sıra mi
tarafından
Günde ikitane
(580 puan) tarafından
Ben 2 ayda 5 kez anca icmisimdir
-Reklam-
+1 oy
(48 puan) tarafından
Bence bağımlı degilsen hiç başlama ben bırakamıyorum lanet olsun ya birakabilmeyi çok isterdim 
(580 puan) tarafından
Bağımlı değilim şuan yanımda biri varken içmek istiyorum mesela oda 1 tane falan diyorum ya 2 aydır 5 tane anca içmişimdir
(48 puan) tarafından
O zaman bisey olmaz benim eltimde anca biri içerken içer kahve yanında keyif için falan, bağımlı degil
(580 puan) tarafından
Keyfine istiyorum şuan zaten ama bağımlı olurum diye de bir yandan içmekte istemiyorum
(48 puan) tarafından
Hergun icmedigin sürece birseye olmaz diye düşünüyorum  ama sen yinede icmemeye çalış
0 oy
tarafından
simdi sigara stresi azaltmiyor sadece onun o karizma durusu daha ozguven havasi katiyor gibi algilaniyo, hani elinde sigara havaya uflemek falan daha bir hos ediyor belki ondandir
(580 puan) tarafından
Belki de bilmiyorum ama sanki ihtiyacım varmış gibi.sacma sapan bir histeyim
tarafından
hissini kontrol altina al onun yerine baska bisi koy cunku artar bu durum
0 oy
tarafından
Böyle böyle başlıyor canım. Bende üniversite de başladım tam da senin gibi. Sonra otlakci olmayayım diye paket aldım. Günde 1 2 3 derken 1 sene sonra 1 paket içiyordum. Hamileliklerimde hiç içmedim.  En son günde 2 3 içiyordum bıraktım 1 aydır dişlerimin arasından nikotin geliyor . Vücuttan atmak çok zor 
(580 puan) tarafından
Hiç icmezken bu yaştan sonra başlamak saçma geliyor zaten ama böyle içme isteğim de oluyor
0 oy
(3,853 puan) tarafından
İste boyle bpyle bagimlusi oluyor insan.hic icmedim icmemde .hic bir yasadigin olay stres senin sagligindan onemli digildir nokta.
(580 puan) tarafından
Tabiki öyle geçici bir dönem bence ama üstüne gider abartirsam devamı gelir en iyisi kendime gelmem silkelenmem galiba
(3,853 puan) tarafından
Aynen.gecici olarak baslarsin bi bakmissin birakamiyorsun
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Böyle böyle başlanıyor işte canım sanki sigara içince dertler azalıyomuş gibi insan canı sıkılınca koşa koşa sigara yakıyor lütfen içme bi kere başladın mı bırakması çok çok zor ben hamile kalınca eşim bıraktı o bırakınca bende bıraktım 15 aydır toplasan 10 tane anca içmişimdir ama hala aklıma geliyor. Resmen bataklık gibi bişey hiç düşme lütfen kurtulamazsın
0 oy
tarafından
Bağımlı olmadan bırak hemen
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bana da geliyo bazen yanımda direk için olunca kokusunu sevmem ama canım nasıl çekiyo şimdi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,961 soru

24,190,926 cevap

336,876 kullanıcı

...