0 oy
131 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar şimdi geçenler de bu montu pgluma aldm bahar mevsimlerinde giysn DİE aldım da fiyat 250 si kuponla 175 TL ye aldm şimdi zaten fiyatı 450 ye uçmuş neyse oglum 2.5 yaşında olacak kışın bende 3 4 yaş aldm ama çok büyük oldu şimdi bunun yerine magazada yine bu 250 fiyatıyla bişi alsm bana indirimli fiyat mı olacak yine yoksa geçerli deil mi ay bilemedim Bi yandan diyorum kalsn seneye giyer artl bu fiyata bulamam ama bilemedim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

İşte bu mony paylaşmayı unuttum 

image

tarafından
Aynen en iyisi gelecj sene aslında bu sene baharda giymesi için böyle bişi lazmdır ama bakaym gücüm yeterse olmadı Bi hırka alırım bu sene için
(302 puan) tarafından
Ben içi kalın hırka aldım e bebekten gelmesini bekliyorum dün acayip indirim vardı çoğu şeyi sepete ekledim aldılar alamadım serin günlerde hırka giydiricem soğuklar içinde mont alıcam İnşaAllah sende öyle yaparsın
tarafından
Geçen seneki montu bu sene de oluyor idare ederim artk olmadı fediginz gibi Bi kalın hırka alırım bu sene giydiririm bu da kalsın seneye inşallah giydrmk nasip olur
(302 puan) tarafından
İnşaAllah canım afiyetle sağlıkla büyüsün yavru güzel günlerde giysin ben gelecek yazı bile düşünmeye başladım uygun ucuz bulunca alıyorum inanılmaz zamlanmış herşey
tarafından
Ay Allah sonumuzu hayır etsin Vala ya herşy uçmuş artk
-Reklam-
0 oy
(1,346 puan) tarafından
175 odediysen 175 alırsın iade yaparsan yada bişey alırsan ne kadar odediysen o yani canm ama yerinde olsam iade etmem seneye 175e oğluna mont alabilecekmisin o fiyata öyle düşün 
tarafından
Evt git gide herşey pahalı oluyor seneye sanmıyorum bulamam  aslında altında bişi yoktu giydirdim de belki altında kıyafet olsa yada şimdi deil deşubat martta gelebilir
(1,346 puan) tarafından
Belkide kışlık şeyler giyince daha iyi durur hem montluk zamana daha var biraz daha büyür canm
tarafından
Aynen kalsın ya Bi daha asla bu fiyata bulamam öyle degerlendirim
0 oy
(268 puan) tarafından
Ne kadara aldıysan o miktarda iade yapılır faturanda belli zaten ne kadara aldigin. Ama bence iade etme nasıl olsa büyüyecek bu çocuk 175 tlye mont alamazsın
tarafından
Evt biliyorum aynı fiyat iade edilecek ama mesele bunun farklı Bi modelini alsam eger onunda fiyatı 250 olursa yine 175 e mi almış olacm onu merk ettm evt ya Vala 175 e yine bulamam aslında bu tam mont deil yagmurluk gibi baharda giymelk aslında belki şubatta faln da olur üstüne
(268 puan) tarafından
Bence dursun artik bu yastan sonra cok hizli buyumeyecek 2 yil kadar giyer öyle orta kalinlikta seylerde lazim oluyor . Ne alirsaniz alin 175 tlden hesaplanacak yani uzerine 75 tl daha koymaniz gerekecek
tarafından
Evt haklısınız kalsın inşallah giydirmek nasip olur :)
0 oy
(1,330 puan) tarafından
. Bi daha bu fiyata çok zor . İlkbahar ve sonbahar da tam olur geçen sene ben de kızıma 2 yaş 2 aylıkken 3/4 yaş almıştım sonbahar ve ilk baharda giydi . Tek sezonluk alınamayacak kadar pahalı artık her şey. Güzel günlerde kullanın 
tarafından
Evt haklısınız eşime de soraym olmadı kalsın Bi köşede seneye artık tam olur  bu sene bu fiuataysa seneye artk 800 ü bulur

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 122 göst.
24 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde pembesever (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
13 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
18 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yorgun Cupcake (1,594 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,870 soru

24,091,313 cevap

331,760 kullanıcı

...