0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Kızlar soğuk şekilde tuketebilecegim komposto tarzı bişey yapmak istiyorum şeftaliyle yapabilir miyim yada herhangi bir mevsim meyvesiyle kuru kayısı ile hoşaf yapıyordum ancak farklı bı tat ariyorum önerilerinizi bekliyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(6,775 puan) tarafından
Yapilir canim annem eskiden cok yapardı. ☺️Cok ta güzel oluyor
-Reklam-
0 oy
(14,857 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Yapılmaz mi kız çok da güzel olur seftaliyle yap olunca ayvayla yap kiraz vişne zamanı geçti olsa onlar da güzel olur ergen bile çok güzel oluyor

(122 puan) tarafından
Tarif verebilir misin canim
(14,857 puan) tarafından
Kabuklarını soyup hoşuna göre dogra üzerine su ekle biraz da şeker kaynat yumusayinca sıcak sıcak kavanozlara kapat o zaman hiç bozulmaz 1 sene kullanıyorum ben tam ölçü veremem canim ama şekerini bakıp anlarsın kimi çok şekerli seviyor kimi az
(122 puan) tarafından
Canım bu dediğin marmelat tarifi değil mi ben hoşafi sordum
(14,857 puan) tarafından
Yok canım marmelatta daha yoğun oluyor kivam ve parçalanıyor bunda parçalamaya izin verme ve suyu daha fazla olsun çorba gibi düşün
(14,857 puan) tarafından
Foto bırakırım birazdan
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Kayınvalidem geçen şeftali ve kırmızı eriğin meyve suyunu yapmış çok güzel olmuştu canım yapılıyor 
(122 puan) tarafından
Canım tarif verebilir misin
(4,434 puan) tarafından
Canım kayınvalidem yıkamış atmış tencereye üzerine de biraz şeker eklemiş üzerine suyunu ekleyip kaynamış iyice yoğunlaşınca elekten geçirip süzmüş o şekilde yapmış
(122 puan) tarafından
Şeftaliyle kırmızı eriği beaber mi yapmış ayrı ayrı mı teşekkür ederim bu arada canim
(4,434 puan) tarafından
Ayrı ayrı canım ikisinin de ayrı meyve suyunu yapmış

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 359 göst.