0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
 Evden kovuldum 5 gündür babalardayım elbiselerimi nasıl alıcam eve gitmeye korkuyorum öldürmekle tehdit edip kovmuştu aileside bırakmaz zaten boşanma aşamasındayım benim durumda olanlar elbiselerinizi nasıl aldınız polis gelir mi bu durum da
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gelir canım tehdit var geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Polisle gideceksin cnm
0 oy
tarafından
yani bir polise sormak da yarar var bilemiyorum avukatin saglamsa aslinda o da cozer
tarafından
Avukatıma sordum birilerini araya koy getirsinler diyor öyle birileri olsa zaten sana söylemem
tarafından
aynen zahmet buyurmus aslinda onun arayip soylemesi, izin vermeseniz polisle gelicez falan demesi lazim da iste
(1,876 puan) tarafından
Post kapamış buraya yazıyorum evden boşanmak için çıkıyorsun neden eşyalarını almıyorsun adam gelip yalvarsa yine gidecek gitsin ama hakkında hayırlısı olsun  ne diyim
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Karakola gidip durum bildirirsiniz polis eşlik eder beraber gider eşyaları alır çıkarsınız
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Yaşanmışlıklar var ya 

İnsanlar nasıl bu duruma gelebiliyorlar 
0 oy
tarafından
Tabikide gelir gidip polislerle herşeyini alabilirsiniz bide uzaklaştırma al tehtit ettiğini söyle 
0 oy
(369 puan) tarafından
Ayyy canım kıyamam cok kotu olmus. Bence sen gitme ailenden biri gitsin toplasın. Sen gidersen kotu seyler olur. 
0 oy
(4 puan) tarafından
Polis eşliğinde git 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 262 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu