0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kan sayımında bi tahlil yüksek çıkmış henüz doktora gitmedim netten baktığımda kanser hücreleri ile alakalı yazıyor dedemi ve kuzenimi kanserden kaybettim kuzenim 25 yaşındaydı kanserden vefat ettiğinde biraz tedirgin oldum anlayan var mı sonuçtan bu arada aşırı yorgunluk ve uyku hali şikayetim var ayak altı yanması ve ayak uyuşma karıncalanma vs. 

image

5 Cevaplar

0 oy
(7,699 puan) tarafından
Geçmiş olsun hiç anlamam. Inşallah temiz çıkmıştır sonuclar
tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(280 puan) tarafından
Kimzs net biswy demez. İnt bakarsan herssy kanser kuzu
tarafından
Ya ne biliyim ya en yakın komşunu bi kaç ay önce bile kanserden kaybettim canım tek korkum bana bişey olursa özel bir çocuğum var ona nolur diye üzülüyorum
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım korktuğuna ugratmasin inşallah 
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(53,842 puan) tarafından
nete bakarsak hepimiz aksmina olucez tek kan degerini dusuk sanırım doktora sormayi bekle aklını bulandırma canim 
tarafından
Yok aksine yüksek çıkmış
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Bakteriyel yada mantar kaynaklı bir enfeksiyonun varsa misal idrar yoku vb ondan yüksekmiştir. Kanserde çok daha fazla yüksek olur ve tam kan sayımında çıkacak bir değer değil kanser değerleri canım korkma
tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(1,782 puan) tarafından
Korkulacak birşey yok canım çok çok azıcık yüksek zaten. İdrar yolunda bir sıkıntı varmı yada öksürük ateş falan
tarafından
Yok hiçbiri aslında
(1,782 puan) tarafından
Bazen fark edilmez
tarafından
Şikayetim halsizlik uyuma hali ayak yanması karıncalanma uyuşmaydı aslında

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
6 cevap 260 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra5843 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.

Kategoriler

1,468,296 soru

24,056,354 cevap

329,927 kullanıcı

...