Hani böyle iş yerlerine okullara falan sulu yemek çorba et pilav yapan yerler varya onlarla anlasak evime 2 güne bir yemek getirse öyle bir şey varmıdır sizce. Gurbetteyim o kadar bunalım geliyo ki artık yemek yapmak işinden mutfak yemek bulaşık valla çocuklarla ilgilenemiyorum bu yüzden parka gitcez yemek yapmadım hemen geri dönüyorum veya çıkamıyorum falan falan 8 yıldır ne bir yardımcı ne bir temizlik için yardımcı hiç bir şey almadım ama yemek işi beni bu ara çok bunaltıyor. 9 aylık bebeğim 6 yaşında kızım var. Eşime dedim yapmak istemiyorum valla en azından şu küçük büyüyene kadar anlaşsak böyle bir yerle dedim araştır varsa bakalım dedi. Öyle hamburger tantuni falan değil 8 yıldır hani bir akşamda hadi annemde yiyelim veya kaynanam çağırdı orda yiyelim öyle bir seçenek de yok. Bebeğime ek gıda hazırlıyorum zaten birde bize hergün hergün mutfak bulaşık makinesi yemek ayy bir gözümde büyüyor önceden böyle değildim bu ara hiç girmek istemiyorum şu yemek yapmaya. Sakaryada araştırıyorum böyle tablotlü lokantalar var ama eve getirmiyor aylık anlaşsam ne kadar olur acaba. Zaten mutfak alışverişide dünya kadar tutuyor böyle yapacam yetti gayrı