0 oy
341 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (452 puan) tarafından
Hani böyle iş yerlerine okullara falan sulu yemek çorba et pilav yapan yerler varya onlarla anlasak evime 2 güne bir yemek getirse öyle bir şey varmıdır sizce. Gurbetteyim o kadar bunalım geliyo ki artık yemek yapmak işinden mutfak yemek bulaşık valla çocuklarla ilgilenemiyorum bu yüzden parka gitcez yemek yapmadım hemen geri dönüyorum veya çıkamıyorum falan falan 8 yıldır ne bir yardımcı ne bir temizlik için yardımcı hiç bir şey almadım ama yemek işi beni bu ara çok bunaltıyor. 9 aylık bebeğim 6 yaşında kızım var. Eşime dedim yapmak istemiyorum valla en azından şu küçük büyüyene kadar anlaşsak böyle bir yerle dedim araştır varsa bakalım dedi. Öyle hamburger tantuni falan değil 8 yıldır hani bir akşamda hadi annemde yiyelim veya kaynanam çağırdı orda yiyelim öyle bir seçenek de yok. Bebeğime ek gıda hazırlıyorum zaten birde bize hergün hergün mutfak bulaşık makinesi yemek ayy bir gözümde büyüyor önceden böyle değildim bu ara hiç girmek istemiyorum şu yemek yapmaya. Sakaryada araştırıyorum böyle tablotlü lokantalar var ama eve getirmiyor aylık anlaşsam ne kadar olur acaba. Zaten mutfak alışverişide dünya kadar tutuyor böyle yapacam yetti gayrı 

9 Cevaplar

+1 oy
(53,954 puan) tarafından
lokantalara sorun belki getirirler
-Reklam-
+1 oy
(271 puan) tarafından
Böyle evden yapıp kendi yemeğini ücreti mukabilinde paylaşacak komşun yok mu canım? Daha temiz olur için rahat eder. Çalışmayan evde olan komşularına teklif et derim :) 
0 oy
(2,568 puan) tarafından
İnşallah güzel temiz bir yer bulursun canım. Biz iş yerinde iki kişiydik. Bir abla gidemedimiz zamanlarda getiriyordu ama yakın mesafedeydik. Ondan da bir süre sonra sıkılıyorsun valla. Diyordum evde. Kendim yapsam yesem. Bir önceki güzeldi servisi yoktu. O da pandemiden kapattı.
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Normal lokantadan söyleyin baci
0 oy
tarafından
Çevrende güvendiğin biri varsa teklif et bence, catering firmaları genelde kişi sayısı fazla olunca hizmet veriyorlar. Umarım bulursun. 
0 oy
(656 puan) tarafından
Catering şirketleri bu hizmeti yapıyor. Büyükşehirdeyseniz illa ki kolay bulunur ama küçük şehirlerde bu tarz şeyler zor oluyor. 
(656 puan) tarafından
Veya Instagramdan bulabilirsiniz.
0 oy
tarafından
Zor bence anca lokantadan söylersiniz oda pahalıya denk gelir 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Büyük firmalar uğraşmaz iki kisilik yemeğe ama lokantayla anlaş ordan çeşit çeşit getirsinler iki günde bir sürekli alacaksan indirimde yaparlar anlaşmaya bağlı tabi pahalı olur epeydir gitmedim ama bir kase çorba 30 lira olmuştur heralde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sena Ensar (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Herseyguzelolacak (98 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,994 soru

24,092,858 cevap

331,866 kullanıcı

...