0 oy
190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (874 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar eltim kaynanam bna gelirdi hep yemek çay kahve hizmetlerini ederdim ağızlarını hiç boş bırakmazdım sürekli gelirlerdi sonra biz kaynana ile kavga ettik küstük eltim bna olmaz biz aileyiz faln dedi daha sonra geldi ayy canım iyiki küsmüşünüz artık bizede karışmıyor dedi iyi oldu dedi bana eşimin abisi arıyor size gelcez eşimde oğlan uyuycak faln diyor biraz oturcaz çok değil diyo geliyorlar biz eltimi arıyoruz bi kahve içmeye geliyoruz fln diye müsait değilim diyor hasta gibiyim sizede geçmesin diyor en son ramazan bayramında gittik geçende düğün vardi oraya gittik bunlar kaynanamla çok iyi olmuşlar beni görünce surat yaptılar hiç konuşmadılar eltim benim bulunduğum ortamda bile durmadı aramızda onunla bi sorun bile geçmedi ben bunu anlamıyorum siz olsanız napardiniz bu durumda ne düşünürdünüz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Iki tane post açmışsın 
(874 puan) tarafından
Evet başlığı kabul etmedi sonra açıldı anlamadim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seni kullanıyor 
(874 puan) tarafından
Evet bnada öyle geldi gerçekten kendi müsait değilim diyorum diğer gün kapı çalıyor gelmiş
tarafından
Sende iki üç kere habersiz git canım hatta ara napiyon falan evdeyim derse hop kapıyı cal hiç çekinme
0 oy
(8,513 puan) tarafından
Kumanin gemisi yürür ama eltinin yürümez derler yilan karı uzak ol bence onunla hatta git kaynananla barış eltinle muhatap olma
(874 puan) tarafından
Ablamda aynısı söylüyor gerçekten çok sinsi diye
(8,513 puan) tarafından
Ablani dinle canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 260 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aydan YILDIZ (874 puan) tarafından soruldu
+3 oy
30 cevap 804 göst.
30 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 962 göst.
21 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
+2 oy
53 cevap 1,883 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (28,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,817 soru

24,436,096 cevap