0 oy
133 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (200 puan) tarafından

Herkese merhaba,

Dereotlu poğaça yapacağım yarın sabah misafirim geleceği için yalnız poğaçayı sabah yapamam çünkü kızım bu ara çok huysuz hala kahvaltı edemedim düşünün o derece akşamdan yaparsam yarın öğleye kadar tazeliği kalmaz ben de bu yüzden akşamdan yoğurup şekil vereyim streç film ile sarayım yarın sabah yumurta sarısı sürüp pişireyim diyorum olur mu sizce mayalı tariflerde oluyor ama kabartma tozlu nasıl olur bilemedim bu şekilde yapıp aynı lezzeti yakalayan var mı ?

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Olur canım birşey olmaz 
(200 puan) tarafından
O zaman yapıyorum kızım uyuduktan sonra çok teşekkür ederim cevap için
tarafından
Rica ederim canım. Afiyetle yiyin (◍•ᴗ•◍)❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hazır al gitsin. Vallahi dere otlu poğaça favorim oldu. Hazır poğaçalar sevmiyorum normalde ama dereotlunun hazır poğaçası müthiş.  Bide  çok zor değil aslında  akşam yoğurup dolaba atsan sabah erken kalkıp yuvarlak yuvarlak yapıp atsan fırına olur
(200 puan) tarafından
Kızım erken uyuyor uyuduktan sonra yapacağım da işte sabah pişince bir şey olur mu dedim ama deneyip göreceğim sanırım
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Pişirip buzluğa atsana. Çıkarıp fırında ısıtınca yeni yapmış gibi oluuor. 
(200 puan) tarafından
Onu da düşündüm ama buzluğum tıka basa dolu o yüzden oraya koyma şansım yok:/

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
16 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
28 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma1112 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
10 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Birhilall (1,885 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,037 soru

24,192,003 cevap

336,957 kullanıcı

...