0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
Kizlar bebekleriniz tv izliyor mu? 8 aylık oğlum reklamları izliyor bende o sırada mamasıydı vs yapıyorum :(( kendimi kötü hissediyorum 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hissetme bence sen yanında yokken en azından güvende olur hareketsiz kalır. Abartmadığın sürece izleyebilir bence. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
6 aylık ve izliyor ben ters çeviriyorum ama kendisi TV olduğu yere doğru kafasını çeviriyor napacaksam bende
0 oy
(1,292 puan) tarafından
O kadarda bişey olmaz yaa. Ondan da uzak tutamazsın sabahtan akşama kadar izletmiyorsun ya endişe etme 
0 oy
tarafından
Çizgi film aciyorum izliyor öyle boyle izlicekler canım maalesef yapcak bir şey yok 
0 oy
(843 puan) tarafından
Valla bende izletmicem diyodum o iş öyle olmuyo bakıyo çocuk napaym kapayım bakmasın bende kafayı mı yiyim zaten ne akrabam ne komşum bi şeyim yok yakınımda tv olmasa sessizlikten çatlarım... bütün gün başında durmadığı sürece bişey olacağını sanmıyorum...
0 oy
tarafından
Napalim yani canım hüngür hüngür aglıyacaklarına cizgi film açiyoruz nasıl susturacagimmizi şaşirdik valla bnmki cizgi filmizlerken susuyor 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Biz zamanımızda hep çizgi film izlerdik sıkıntısızda büyüdük valla bu kadar abartmaya gerek yok bence. İzlesin kuzu ne olcak
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Ne güzel kız arada da olsa işini falan yaparsın bizimki hiç izlemiyo hiç yamacımdan ayrılmıyo hic bi iş yapamıyorum çok zor ya keşke azıcık ta olsa benimkide izlese 
tarafından
izlese rahatlik tirnaklarjni bile reklam izlerken kesiyorum :)
0 oy
(7,137 puan) tarafından
O kadardan birşey olmaz canım 
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Abartmadıgı sürece izleyebilir bence :)
0 oy
tarafından
Hissetme canım bizde 7 aylığız tv açık olduğunda bakıyor hemen yani yapacak bisey yok 
0 oy
tarafından
valla canim benim ki 3 ayliktan beri cizgi filmlere merakli simdi bes aylık izletmek istemiyorum kapatınca ağlıyor  napicagimi şaşırdım ama günde belirli araliklarla en fazla toplam 20 dakika izletiyorum 
0 oy
(654 puan) tarafından
Benimki 14 aylik olacak hiç izlemiyor  gözünün önünde olsa dahi 14 aylik olana kadar tv olmayan odaya goturuydm
0 oy
tarafından
Daha ne istiyosun oyalaniyor işte hem tanıyor etrafı daha iyi farkındalığı artar kötü hissetcek bişey yok burda tuvalete gidemeyen anneler var 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Kötü hissetme bebeklerin nedense reklamlara bi ilgisi var ben evde pek açmam ama gittiğmz yerlerde başkasının tvsine karışamam demi reklam görsün hiç kaçırmaz bebeğim saatlerce önüne koymuyosun ya bişey olmaz inşallah Allaha emanetler :) 
0 oy
tarafından
valla annem hep der 17 günlüktü gozlerini dikmis televizyona bakiyodu diye simdide reklamlarda altini acıyorum biseyler yediriyorum 
(1,424 puan) tarafından
Vallla bende öyle tv olmasa  yemek zorla yediriyorum yada altını açmaya
tarafından
aliyo basini gidiyo en azindan reklam izlerken rahat oluyo bitinve reklam kumanda hep onda zaten uzatiyo yeni reklam buluyoruz :)
0 oy
tarafından
hic canını sıkma ya bırak telefonu falan buluşmasında bırak en güzeli ben 3 aylıkken başladı acıyorum çizgi filim izliyor bayılıyor onlara yemek.yedirirken öyle yapmıyorum.ama ters ceviriyorum kafasını döndürmeye çalışıyor ama ben izin vermiyorum. arada kucagimdayken telefonu alıyorum babamız aliyo yada durmadığı için kucagim da olduğu için canım sıkılıyo azicikin buraya giriyorum hemen dikkatli çekiyo elini atamaya çalışıyor balkona koyihrum orada da duruyo şuan onlar onları bisey sanıyor anlamiyo yanı daha benim ki 5 bitti 6 gün aldık. disrida küfür öğrenicegine evde çizgi filim izlesin yeter 
0 oy
tarafından

Benimki 40 günlük dikiyor gözlerini tvye :D

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 609 göst.
0 oy
9 cevap 542 göst.
10 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 957 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 690 göst.
10 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,738 soru

24,418,977 cevap

351,444 kullanıcı

...