0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Düğünden sonra gidip altınları bozdurmuştuk sevmedigim için vadeli hesap açıp atacaktık benim adıma bankada  çıkarıp hemen kendi kimliğini verdi çalışana bisey demedim sonra eve geldi niye öyle yaptın dedim senin benim mi var falan dedi neyse bunun 12 bin lirasıyla benim kyk kredisini kapattık geri kalan parada eridi gitti anlamadım ne olduğunu surekli araba masrafı falan diyo zaten şu an arabayı da sattı onun parasını attı hesaba bu aralarda surekli tartışıyoruz artık boşanmaya kadar gidecek belli annemgilde taşınma ihtimali var bir düzenleri yok şu an dedim taşınsınlar düzenleri otursun çocuğu da alıp gidicem o zamn düzeleceği yok bu işin dedim altınlardan hiç bahsetmiyo du bende bahsrtmemistim bu zamana kadar hiç dün ilk defa söyledim onların parasını da at hesabıma dedim benim hakkım sonuçta o zamn 38 bin falan tutmustu tamm dedi 12 binin senin krediye keseriz 3 4 bin de doğumda gitmişti onu keseriz dedi beni bi gülme tuttu onuda mi benden kesiyosun dedim öyle deyince yanlışını anladı hemen tamm 26 bini atarım dedi yani bu nasıl bir düşüncedir ya adam dogum masraflarını faln bile altınlardan kesecek sonuç olarak bu altınlar kadının güvencesi değilmi boşan ma vs.durumda alicam bende hakkımı sonuna kadar çok çektirdiler bana ailece nafaka falan hepsini alacam boşanma durumu olan arkadaşlara da diyorum alın bütün hakkınızı gerekirse zorla alın dava acın ben sağlık yaptım zamanında ama hepsini alicam ondan geri 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Babanın evinden getirip doğurdun sanki. Kaç gram altındı ona göre yatırsın. Paraya göre değil altın oldu anasının nikahı. 26 bin şimdi para mi 
tarafından
Arkadaş doğru söylüyor +
(829 puan) tarafından
Kac gr geldiğini hiç hatırlamıyorum ki vermez zaten altın olarak o zaman o kadar di der zaten veremezde şuan dünyanın parası olmuştur
tarafından
Allah korusun iş boşanmaya gelsin bak nasıl alırlar.  Vermeyecek koca adam akıllı geçinecek o zaman. Düğün videoları,taki töreni yada fotolarından bak atıyorum 4 bilezik 100 gram gelirdi dersin.. 100 gramı falan alıyor mihir bedeli olarak avukat. Kiz boşanmak kolay mı :)
(829 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun videolarda var onlardan bakılabilir aslında öyle yapayım bari kaç çeyrek kaç bilezul falan hiç hatırlamıyorum çünkü altın olarak istiycem pislik cektirdiklerini alaçam hepsinden gerekirse aileside alacak mecbur hep beraber ödesinler bana geri:)
tarafından
Tabiki canım. Sağlam Bi avukatın olsun yeter güvenilir seni satmayacak.  Erkek her türlü 1.0 geriden başlıyor davaya
-Reklam-
+1 oy
(7,425 puan) tarafından
Nie o zmna göre alıyorsun şimdiye göre alsana 
(829 puan) tarafından
Bilmiyodum altın olarak isteyebileceğim yeni öğrendim altın olarak istiycem bende az çekmedim ellerinde verecek seve seve
(7,425 puan) tarafından
Vermesede mahkemede senin altınlarını takildgna dair bir delilin olsada yeter . Ki inşallah düzelir aranız ama aklımda bulunsun cnm
0 oy
(14,946 puan) tarafından
O senin dinen de kanunen de hakkın tabi senin insafına kalmış para olarak değil gr olarak da talep edebilirsin Allah göstermesin biz şuan boşanıyor olsak 200 gr borcu var bana eşimin tl değil 
(829 puan) tarafından
Valla kaç gr geldi hiç hatirlamiyorum ki vermez zate  gr olarak ki veremezde zaten altın uçtu şu an bakalım ne kadar geliyo onların değeri kalkamaz altindan
(14,946 puan) tarafından
O senin mehrin o yüzden o şekil verilir diye biliyorum tabi o zamanın tutan parasını verse de olur senin gönlün razı olduktan sonra
Keşke bunlara hiç gerek duyulmasa ama bazen olmuyor işte rabbim sana güzel kapılar açsın inşallah
(829 puan) tarafından
Yok altın olarak isteyecem ailesiyle birlikte ödesinler çok sevdiği ailesiyle birlikte cektirdiklerini karsilik
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Eşin kendi hesabına atarken sen ben mi var diyor ama maşallah doğum masrafını bile sana kitliyor .Okurken ağzım açık kaldı .Allah eşini ıslah etsin kuzum.
(829 puan) tarafından
******** olunca iste
0 oy
tarafından
Cidden komik doğum parası kesmek nedir ya al hakkını kocada kalınca nereye gittiği belli olmuyor 
(829 puan) tarafından
Alaçam hatta altın olarak istiycem para degil
0 oy
tarafından
Adına bişi varsa alabiliyorsun ama adına bişi yoksa alamazsın ayrı dava açman lazm ben alamadım hiç bişeyi yoktu
(829 puan) tarafından
Altınlarım için açacam zaten onu vermek zorunda gerekirse taksit taksit odeyecek
0 oy
(4,327 puan) tarafından
Tabiki de al 

Gö.tunde don hariç 

Kuruşu kuruşuna al 
(829 puan) tarafından
Alaçam valla yok öyle kolay bisey

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 89 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy