0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu sürgülü sineklikler çıkmaz sabit ve takıldığından beri hiç temizlemedim bi kaç kere silmeye çalıştım katlanan yerleri bozuldu hep bende hiç ellemedim siz nasıl siliyosunuz iki senedir filan takılı 

3 Cevaplar

0 oy
(656 puan) tarafından

Maalesef benim eski evde de onlardan takiliydi. Temizliği çok zor. Ben beceremedim. Tam leş gibi olmuştu ki taşındım. :D

tarafından
Bi yağmur yağsın sinekliklerde açıksa cam berbat oluyo sorma :/ diğer sinekliklerden olmaz kuzum uygun değil çünkü ve iki odada fransız balkonum var mecbur ondan yaptık yapmışken hepsini aynı yaptırdık
(656 puan) tarafından
https://youtu.be/3JG80AkxE1o. Şöyle bir şey buldum. Eminim başka yöntemler de vardır. Google'a akordiyon sineklik temizliği yazarsan başka fikirler de çıkar.
tarafından
Öyle temizlemeyi bezle denemiştim aslında fırçam yok ama bakıyım bi marketlerde bulabilirsem alıyım teşekkürler canım
(656 puan) tarafından
Cam silsen bile 2 günde geri kirleniyor sineklik yüzünden.
tarafından
Öyle oluyo kuzum zaten çok fazla camım var bide zaten siliyorum bi kaç gün dayanıyo
-Reklam-
0 oy
(14,950 puan) tarafından

Sinekligin hiç birini ellemiyorum erimisler zaten sineklikle alakası kalmamış hepsi de leş  :D

tarafından
Bizimkiler yeni daha aman bu sineklikte neymiş valla bi yağmur yağıyo sinekliğinde açıksa tamam o camlAr leş :D
(14,950 puan) tarafından
O dert bende de var bildiğin çamur oluyor camlar :)
tarafından
:(sorma canım
(14,950 puan) tarafından
Bosver kız napalm her gün temizlesen inkar eder ev yıpratma kendini
tarafından
Boşverdim zaten çoktan valla zaten çocukla uğraşırken yoruluyorum bide onlarla uğraşamıcam inan :D eşimde diye boşver silme ne camı yine kirlenecek zaten diye:D
(14,950 puan) tarafından
Doğru söylüyor  :D
Benim eşim hiç anlamaz ne işi yapmışım neresi kalmış ona basit geliyordu bi gun 1 camın perdesini astirdim sustu  :D
tarafından
:D hahaha basit geliyo öyle zaten evet bizimkiyle uğraşmak basit geliyodu parka çıkardı geçen 20 dk sonra eve geldiler noldu dedim yoruldum koşup duruyo diyo ddm ben ne yapıyorum sabahtan akşama kadar haklısın diyo
(14,950 puan) tarafından
Biz daha o evreye gelemedik ama sofra hazırlarken veriyom da ona bile yoruluyor (uyku saatine denk geliyor mız mız oluyor)  ;D
tarafından
O evreye gelince çok yorulacaksın bide oğlansa tamam :D benim oğlum 27 aylık bi büyüseydi artık diyorum çocuğun herşeyi inat ne konuşuyo ne çişini söylüyo ne etkinlik yapabiliyoruz sen bana karışma ben kafama göre takılayım istediğim zaman istediğimi yapıyım beni yönetme diyo o kadar çok yoruluyorum ki sorma şu zamanlarının tadını çıkar canım :( ver ver emerek uyumuyosa ver uyutsun bizimki emiyodu Allahım sabaha kadar meme meme ölüyodum artık
(14,950 puan) tarafından
Maşallah canları sağ olsun napalm kuzum gerekirse tüm işi boslayip onların peşinden koscaz
Kız bizimki ama oğlanı aratmicak gibi duruyor seninki tam inatlaşma çağında Allah bağışlasın  :)
tarafından
Ay sağolsunda herşeyi bi dert beni öldürüyo canım ya yemekte yemiyo sorma oturup ağlıyorum valla çoğu zaman ay aman inşallah ayarında olsun sakinde olmasın hareketli çocuk iyidir ama fazla çok yorucu amin canım cümlemizinkini
(14,950 puan) tarafından
Valla bilmiyom artık nolir felaket bisi olcak gibi bizimkide  :)
tarafından
Aman aman :D o zaman sana büyük bi sabır diliyorum
(14,950 puan) tarafından
Allah razı olsun çok ihtiyacım var  :D
Sabah olalı supurgeye tutadim evi düşün bide daha 4 aylık  :D
tarafından
Valla bizde önce dikey süprge aldık fişli zor oluyo diye baktık oda olmuyo robot aldık :D yapamıyodum vallahi çok zor bu bebe işi zormuş
(14,950 puan) tarafından
Allah 2 3 cocuklulara sabir selamet versin eşime diyorum al git işe diye  :D
tarafından
Alıp giderler mi hiç dışarı bile çıkacaklarını sanmıyorum bizsiz :D amiin valla onlar ne yapıyo düşünemiyorum inan
(14,950 puan) tarafından
Nere götürsün zaten memeye yapışık yaşıyor :D
Eşime kalsa o avutacak da meme derdi olmasa  :)
tarafından
Öyle olmuyo canım biz meme devrini bitirdik ama hala çocuk sensiz durmuyo modundayız :D
(14,950 puan) tarafından
Oğlan çocuğu anaya düşkün olur derler ya ondandır belki  :D
tarafından
Sürekli benimle olduğu için gibi geliyo snki banada :D
(14,950 puan) tarafından
Yok kız değildir  :)
tarafından
Birazda babaya yüklensin :D büyüyünce bana yüklenebilir ben her yere giderim onunla şu mızırtı dönemi bi bitse büyüseydi
(14,950 puan) tarafından
Büyüyünce de keşke cocuk kalsaydı dersin  :)
tarafından
Aman yok demem :D dün bi dışarı çıktık daha sonra parka gittik ter içinde kaldım çocuk ne yoruluyo ne oturuyo yürümede yok koşuyo büyüsün büyüsün aman boşver:D
(14,950 puan) tarafından
Ahah cocuk yokken 2 3 tane olsun diyen biz doğumdan sonra 1 yeter diyen gene biz  :D
0 oy
tarafından
Ay bende de var Bi ara bende bezle temizlemeye çalıştım ama olmadı snra yavaştan vura vura bari tozu gitsin dedm :))) 
tarafından
Tozlar işlemiş artık vursanda ifla olmaz kuzum ben yapmıyorum öyle toz kokuyo dedm sana ben ellemeyim hiç :D
tarafından
En iyi si Bi güzl köpkleyecn snra hortumla su dökecn ki bak yazröken aslında yapılabilir DİE düşndm içeri taraftan dışa dogru su dökülürse yada yukarıdan aşagı içeri girmick şekilde olabilir ya
tarafından
Valla giriş katta olsam yapardm kesin ama 6.katta oturuyorum :D onları düşündüm ama hiç denemedim kız her yer su olur öylede ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 505 göst.
0 oy
16 cevap 641 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 810 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.

Kategoriler