0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Gurbette yaşıyorum tek başıma çok zor bide hamilelik psikolojisimi ne artık o kadar bunaldım kiii anlatamam gün içinde fazla iş yapamiyorum yaptığım zaman hemen ağrılarim oluyor. evde tek başıma deli koyun gibi dönüp duruyorum havalar aşırı sıcak olunca dışarı da çıkmıyorum çünkü son zamanlarım. İyice bunaldım daraldim dokunsalar aglicam. sizler ne yapıyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum sakin bir doğaya geç ayaklarıni nas toprağa dalından meyve ye meditasyon yap doğada az sakinleş :) Ağustosun bu ayları toprağa basılması gerekiyomus kaçırmayın :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence akşamları yürüyüş yap. Hem acilman rahat olur hemde hava alırsın iyi gelir
(33 puan) tarafından
Yürüyüş yapacak eş mi var sanki :( gece 1 de geliyor işten
tarafından
Olsun canim sen kendi başına yap. Çok iyi gelir yürüyüş. Sen karamsarlığa bürünmüşsün
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Çocuk olunca temelli eve hapis olacaksın bence bol bol yürü hiç bişey yapmasan bile aktüel gez :D 
0 oy
tarafından
Ya sen minik elli minik ayakları gözleri seni görünce parlayan parmağını uzatınca minicik parmaklarıyla sıkıca tutacak olan giydirdigimde heycanlanan kokunla rahatlayan sarılınca başını omzuna koyacak olan gözlerinin bebeğine kadar dikkatle bakan seni koşulsuz seven bir bebiş mi  taşıyorsun  ya nasıl yakışmıştır kim bilir hamilelik şimdi o minicik burnuyla hapsuracak mi altını açınca sonra sana sinirlenince guyuk guyuk guyuk mu diyecek 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 214 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,350 soru

24,428,696 cevap

352,286 kullanıcı

...