0 oy
167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Bir oyun oynarız dikkari Mak 5 dk bulmaz ortalama 1 2 dk parka gideriz iki dk salıncakta zor sallanır kaydıraktan bir iki kez sonra top peşinde koşar sağa sola gider başkalarının masasına 

Etkinlik yaparım kendim oynamak zorunda kalırım 

Anlatırım etkinliği kendi bildiği gibi yapar böyle olcak yavrum desem bırakır gider sürdürmez normal akışina bıraksam da keza aynı

23 aylık sizde durumlar nasıl 

Dikkati eksikliği mi var yavrumda 

2 Cevaplar

0 oy
(1,463 puan) tarafından

Benim kızımda aynı böyle mesela kartları gösteriyorum bi iki söylüyor sıkılıyor sonra bugün kartları dizdim içlerinden elma hangisi köpek hangi vs soruyorm bı kaç söylüyor alıyor atıyor kartları sonra parktada aynı salıncağa biner 1 dk olmaz bile inemk ister.

Ama sonuç olarak her sorduğumda kısada olsa biliyor demekki öğreniyor diyorm bende bilmeseydi sorun yapabilirdim.
(3,550 puan) tarafından
Oğlum kartları tekrar ediyo gosteriyo işte kısa suruyo beş dk bile değil
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım bence dikkat eksikliği değil herşeyi merak ettikleri için ve çok hareketli Lee ondan böyleler yani bir şeyi öğrenip hızlıca başak şey denemeyi istiyorlar
(7,369 puan) tarafından
Çok yorulan çocuk uykuya dalmakta daha çok zorlanır kız yorulsun uysun yanlış düşüncedir
(3,550 puan) tarafından
Öyle.mi bilmiyordum ama uykusu gelmiş gibi hali yok çay koy içelim desem yok demez
(7,369 puan) tarafından
Uykusu gelir ama çok yorulan bebek uykuya dalmakta çok zorluk çeker dalamiyordur yani çok zor uyur
(3,550 puan) tarafından
Hala ayakta rekor
(7,369 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canısı o geç uyur o kadar yormaman gerekiyor saat koyup illa gündüz o saatte uyutman gerek

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 197 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 269 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 559 göst.
1 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,948 soru

24,051,238 cevap