Dikiş olacak diye kendini sartlama. Aksine dikişsiz dogum yapabilmek için elinden geleni önceden yap. Bakarsın dikişsiz olur benim gibi
Herkes epidural almiyorki zaten ben gerekli görmüyorum yani belki kolay güzeldir ama tercih meselesi
Bende epidural olmadan normal doğumu tercih ettim gece 12 den sabah 11 e kadar ayaktaydim otururken yatarken rahim baskı yapıyor ve ağrım artıyordu saatlerce ayakta kaldim nefes egzersizine öyle bi kaptırmışım ki kendimi boğazım ağrıyor konuşurken bile zorlanıyordum 9 da doktorum keseyi patlatarak suni sancı verdiler doğum hızlansin diye 2 saate kadar doğurdum hersey sancıyı çekmekle kalkıyo bence doğum odasına giderken bebeğin başı iyice yerleşmişti otur kalk yaptım sedyeye kendim oturdum masaj yaptı ebe ha şu ha bu derken odaya gittim 2 ikinmada pırtlattim ayy çıktığı an bi sıcaklık hissettim bi rahatlama geldi şükür dedim ve 2 saniyeliğine kendimden geçmişim eşim de girdi doğuma o anlattı gittin geldin dedi sanki yeniden dünyaya gözlerimi açmış gibiydim hemen oğlumu kucağima bastım kokladım elini tuttum o kadar değerli güzel bi an ki yani o çektiğin sancı acı vs hersey bitip gidiyor muhteşem bi deneyim doğumdan çıktım 2 saat sonra dusumu aldım rahatladım o dikiş anını minnacık hissettim korkma sende öyle pek bi acı hissetmiyorsun benim doktorum estetik olarak da düzgün görünsün diye baya ince ince ilgilendi sag olsun Rabbım kolaylık versin sağ salim kucağına al bebisini bende çok korkuyordum hiiic korkulacak kadar birsey değil öyle olsa millet 2. 3.Yu yapar mi muhteşem bir deneyim sadece nefes egzerlerini ve yürüyüşlerini ihmal etme squat yap yapabildiğin kadar hurma ye bide
1,488,537 soru
24,331,905 cevap
345,695 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın