0 oy
729 göst.
Diğer kategorisinde (2,975 puan) tarafından
Kizlar evimde boyle agir bi hava var negativ enerji gibi.

Ve ne kadar temizlik yapsam da çamaşir suyuyla fln silsem de yine koku geliyor. Sizin eviniz nasil kokar genelde, guzel kokmasi için neler yapiyorsunuz?

Istiyorum ki, eve girdigim de içim açilsin temiz koksun

Bana fikir verin lutfen yontemleriniz varsa yazin ❤

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oda kokusu kullan.

Yumosun oda kokusuna bayilirimmmmm.♥️

Önceden hep alırdım ama şimdi 65 TL olmuş alamiyorum
(2,975 puan) tarafından
Oda kokusu alicam cnm
-Reklam-
0 oy
(656 puan) tarafından
Acaba duvarlara sinmiş bir koku mu var? Perdeler ne sıklıkta yıkanıyor? Bazı evlerde yerleşmiş bir koku oluyor. 
(2,975 puan) tarafından
Evet işte cnm yerleşmiş eve resmen
Duvarla sinmiş
Sebebi de kaynanam ve annesi
Eve tavuk aldilar yikanmadilar pencere açtirmadilar
4 yil oldu artik gittiler evden
Ama koku gitmiyor
(656 puan) tarafından
Badana boya yapılsa nasıl olur? Oda kokusu sadece bastırır o kötü kokuyu.
(2,975 puan) tarafından
Duvar kagidi tum ev malesef
Bende istiyorum boya yapilmasini bakalim kismet
(656 puan) tarafından
Kağıtlara sinmiştir o koku. Kolay kolay çıkmaz ki. inşallah boyatma imkanınız olur
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Şurda durayım:))
(2,975 puan) tarafından
Dur cnm :)
0 oy
(18,757 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Oda parfümü sıkarım ama genelde tütsü yakarım yavaş-yavaş yanarak eve koku salıyor 

image

tarafından
Nerden buluruz bunu canim
(25,181 puan) tarafından
Evet lavanta tütsüsü harika hem evdeki havadaki mikroplar kırılır. Aktardan alın kızlar
tarafından
Alalım seloo
(18,757 puan) tarafından
Selonun dediği gibi aktarda vardır kesin eşim aldı bana nerde aldı bilmiyorum
(25,181 puan) tarafından
Alın aldırın :D bugün aklıma düşürünce hemen çıkarıp yaktım bitane misler gibi:D
0 oy
(8,259 puan) tarafından
Ben bezlerimi filan bingonun kırmızı deterjaniyla yıkarım o çok koku veriyor Bi de antre girişinde oda kokusu var 9 dk da bir koku veriyor. Koku takıntım var benim de
(2,975 puan) tarafından
Alicam bende o oda kokusundan tesekkue edrim cnm
0 oy
(66 puan) tarafından
Oda kokusu parfum kalmiyor ama perdeye sulandirilmis yumuşatıcı sıkarım canım rüzgar estikçe hoş kökü oluyor 
(2,975 puan) tarafından
Perde alinca yaparim artik çok sagol cnm
0 oy
tarafından
Özel birşey kullanmıyorum evi temizleyince zaten temiz koku geliyor ve evi sürekli havalandırıyorum
(2,975 puan) tarafından
Duvarlara sinmiş bizde koku
0 oy
(886 puan) tarafından

Duvarlarına ve tülüne sinmiş olabilir. Yumuşatıcı ile tüllerini ve duvarlarını yıkayıp silebilirsin. Ben oda kokusu okyanus esintisi kullanıyorum tavsiye ederim her gelen cok ferah kokuyor diye söyler 

image

(2,975 puan) tarafından
Valla her şeyi deniycem cnm çok sagoll
0 oy
tarafından
Yumuşatıcı kaynatıyorum misss 
(2,975 puan) tarafından
Aaa onu deniycem cnm çok sagolll
tarafından
Tavsiye esiyorum keisnlikle
(2,675 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsun bacım
tarafından
Yumuşatıcı kullanmadığım bir cezveye koyuyorum bir miktarda su koyuyorum onu kaynatıyorum önce mutfağım mis gibi kokuyor sonra o karışımı oda oda gezdiriyorum
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Benim.binam.eskinoldihu ivin hep gideerden koku geliyor oda için  parfüm aldım bende kışın ozellikle iyi oluyor 
(2,975 puan) tarafından
Bende dakika başi koku sıkan o.aletden alicam bi arkadaş yazdi bakalim nasil olucak
(2,111 puan) tarafından
Aynen bende ondan kullanıyorum
0 oy
tarafından

Temizlik yapiyommm:D

(2,975 puan) tarafından
Inan hergun dip koşe yapiyorum çok sıkıldım artik
tarafından
Oda kokusu dene
0 oy
tarafından
Canım sirkeyle sil güzelce evini ve tüm camlarını aç sabahtan akşama kadar o koku bi gitsin çubuklu oda kokuları var çok güzel olanlar var ben bi parfümericiden alıyorum adam şahane yapıyo özel yaptırabilirsin parfümcülerde o çubuklar kurudukça altta kalan çubukla değiştir yani tersini çevir her gelen bana senin eve her girdiğimde çok güzel kokuyo o kadar yüzey temizlyici kullanıyorum oda spreyi kokusu kullanıyrm böyle kokmuyo diyen çok tanıdığım var evi her süpürdüğündede viledayla güzelce sil amway loc kullanıyorum onada en önemlisi evini havalandır o kötü koku gitsin gerekirse duvarlarını sil maalesef bazı evler bi değişik ağır bi kokusu oluyo neden bilmiyorum ama öyle mi koku var 
(2,975 puan) tarafından
Evet duvarlara sinmiş koku var malesef cnm
Çok teşekkur ederim yazdigin için
Hemen dediklerini yapicam bugun ❤
tarafından
O zaman hazır havalar iyi gidiyoken bol bol sil havalandır canım vakit buldukça zamanla çıkacaktır o koku rica ederim ne demek :)❤️ Umarım çok daha çabuk o çıkar o koku ha birde tozları alırken bingo toz al var canım ondan almalısın onun fyatı uygun ben mutlu yuvam olanını kullanıyorum bitince kırmızısını alıp denicem birde bakalım :)
(2,975 puan) tarafından
Umarim cnm çok sagol ♡
tarafından
Rica ederim ne demek :):*
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Halılarını yikat duvalari badana yaptır yada sil koltuklarını temizlettir perdelerini yıka çok kizartma falan yapıyorsan anında yağ çözücü ile mutfak dolabı sil WC banyo günlük olarak temizle gece yatarken de çamaşır suyu dök wc ye mutfak lavabasuna  öyle yat 
(2,975 puan) tarafından
Halilarimi yikadim cnm koltugumu da yikiycam
Çok sagol  haklisin bide çamaşir suyu dokim lavaboya
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Normal çamaşır suyu ile siliyorum halıları sıvı deterjan ile yıkıyorum makinede mis gibi kokar ekstra bişey yapmam 
(2,975 puan) tarafından
Benim evde sorun var o zmn
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Oda parfümü ya da yumuşatıcıyı sulandırıp perdelere sıkarım birde şöyle birşey var kuzum yapabilir misin bilmiyorum da ben yemek kokusu sinmedin diye yemeklerden hemen sonra demir tasa yumuşatıcı ve çok az su ekleyip ocakta kaynatıyorum kaynadıkça kokusu yayılıyor eve kapıları faln açıyorum bütün odalara siniyor tabi o tası başka birşeyde kullanamazsın artık çünkü kokuyor ya da boş eski bi çaydanlık varsa tencere vs 
(2,975 puan) tarafından
Yaparim cnm çok sagol
(1,457 puan) tarafından
Haftada bir falan yap yeterli kuzum mesela misafirim faln geldiği gün sabahtan yaparım öyle ev güzel kokar tabi burda yumuşatıcının kokusuna bağlı kuzum ♥️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 401 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 555 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
0 oy
20 cevap 598 göst.

Kategoriler

1,477,045 soru

24,177,604 cevap

336,195 kullanıcı

...