0 oy
628 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlarrr devlet hastanelerindee gunun gelmeden mesela 39. Haftada falann suni veripp bebegi normal dogumla aliyorlarmii. Bebegm iri demistimm dun 4u gecer demisti doktor. Baska doktora gdicm devlete rica etsem gunumu beklersem iri olacagndan yapamam 39da suni ile alin desemm .. 

7 Cevaplar

0 oy
(2,422 puan) tarafından
Devlet almaz canım son güne kadar bekler normal dener olmazsa sezeryanla  alır. Onu özele gidip söylemen lazım 
tarafından
Anladim kuzm bende almaz die tahmin etmistinm :/
(2,422 puan) tarafından
Ultrason yanılabiliyo  genelde kilo  konusun da bi özele muayne ye git ama doktor iri dedi 4 kilo olurmuş faln deme  bakalm o ne diyecek
tarafından
Cankm 3 farklii doktora gttim ben gebeligimin basindan buyana hepside iri gdio dioduu en basindan berii :/
(2,422 puan) tarafından
Anladım canım. Zaten  iri olup seni  zorlicak sa alttan dilisin olacağına sezeryan ol madem çünkü doktor un bi bildiği  vardır  yinede sen bilirsin tabii
tarafından
Ya istee beni supheye dusuren alttan hic bakmadi catima falan catin musait yaparsin ama altin mahvolur dedii. E dun post actim cok yapan varmis 4un ustunde az dikisle cikan. Alttan bakmadan nasil karar verdi.blmiom belki cok rahat yapicm 4un ustunu
(2,422 puan) tarafından
Olabilir kzuum bu bi ihtimal ama o yüzde bide alttan muayne etsin. Çünkü  devlet günün gelmeden almaz. Iri olsa bile bekler olmazsa sezeryanla alır. Bekle istersen bol bol türü çömel kall belki sancin gelir
tarafından
Dun hic uyuyamadm napicam.ben diye bide baska hastaneye sevk edio normal.istersem eger kendi.doktorum yapmiomuss kuvez yokmus falan filan. Sevk ettigi hastanede baska ilde. Kuvezlik durumum yokki benim.bebegimin. gelmisim 39a smdi soluolarr ortada kaldm resmen ya
(2,422 puan) tarafından
Kıyamam ga esin ne diyo peki
tarafından
Ya oda cirpinio ikimizinde morallar sifiirr. Yarn gdicm baska doktora oda mizmizlanirsa bakcz canim ozelde para blup yapcz napalimm
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Günün gelmeden almazlar diye biliyorum kuzum 
(4,756 puan) tarafından
İnşallah sancın olursa alırlar canım
tarafından
Ins kuzuumm ya dua et nolurr ortada kaldimm normal istersem baska ildeki hastaneye sevkedio burda yapamaiz kuvez yok dio kuvezlik bisei yokki bebegimin. Bitane hastane var zaten bulundugum yerdee. Yarn gttigim hastaneden baska doktoea gdicm bide ona bakincamm. Dua et nolur
(4,756 puan) tarafından
Dualarım seninle ve bütün hamile arkadaşlarla tatlım
tarafından
Saolasiinn canimm :/
(4,756 puan) tarafından
Sende sağol balımmm
0 oy
(162 puan) tarafından
Devlet yapmazda. Bende devlet te doğum yaptım Kont oraya gidiyordum 39 haftada bebek için 4 ve üstü olursa s3zeryan yapiliyor demişti Dr bana .
tarafından
Sezeryan yapar kuzumda suan normal dedi doktor normal olursa dha ii olur ama gunumu beklersemde 4u gecer seni zorlar diince korktumm. Sasirdm kaldm bnde
0 oy
(16,783 puan) tarafından
Niye suni alıp kendine eziyet edeceksin ki hem doğum başlamadan da yapmazlar vermezler sanmıyorum 
tarafından
Kendi.sancimi beklersem.bebek 4u gecer vajinan mahvolur dedi dun doktorum korkuttu beni. Vizir vizir oz3l hastane aradik sezeryan olmam icin canim karari sana birakiorumm dedii
(16,783 puan) tarafından
O ne biçim doktor da sana bu şekilde korkulu anlatıyor hem.nerden belliymiş normal olacağı ya ben olsam kendi doğumumu beklerim.
Bana kafası büyük çıkmaz vs dediler valla kanala yerlestimi bebek çokta güzel çıkıyor 3.200 gramdi doğduğunda usg de ise 3.400 fark oluyor yani
tarafından
Yaa istee fark oluo canimda bide dedigi kilodan dha yuksej cikarsa die korktuum. Dun cok.korkuttu beni bide burda yapamaiz seni baska hastaneye sevk edicm dedi sevk edecegi hastanede oturdugum yerin disinda biyer. Rezillik yanii dun uyuyamadm stresten gelmisim 39a son dk burda yapamaiz dio. Yarn ayni hastaneden baska doktora gdicm o yapiomus bide ondan bilgi alicam kuvez yok burda dedii mudahele edemeiz dedii. Skir bebegimde sorun yokki kuvezlik
(16,783 puan) tarafından
Sen o doktora doğurma bence degistr ondan hayır gelmez dengesiz ya
tarafından
Yarn baska bi doktoea goruncm canim bugun yokmuss yarina kaldi sabahtan gdicm morallarim cok bozk ya kaldm ortada resmen
0 oy
(773 puan) tarafından
Devlet istege göre yapmıyor bebegim. Keske yapsalar valla. Anca çok sıkıntılı durum varsa müdahale ediyorlar 
tarafından
Ahh canim ya kaldm ortada ben ne yapicamm blmioruumm :/
(773 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum kolay dogumun olur inşallah
tarafından
Amiinn insallah canimm amiinn
0 oy
tarafından
Sanmam canım doktor Bi risk görürse veya senin açılman suyun falan gelirse alır suni ile ama sezeryan istersen onu yapar belki 
tarafından
Sezeryan yapmio kuzum suan benim normal gorundugu iciin. Ozele gt sezeryan olmk istiosan dio benim islerim cok karisk ya geceden beri agliomm :/
tarafından
Ağlama canım ya normal olsun Allah yardım eder üzülme zaten olmazsa normal hemen sezeryana alır
tarafından
Normal istiosan baska hastaneye sevkini vericem dio basha sehire yani. Burda yapmioz kuvez yok dio. Kuvezlik bisei yokki bebegimin skur. E baskalariyla knusuom sacmalama gttigin hastanede 4un ustunde normal dogum yapilio kmsularim yapti dio konustugum kisiler. Benim doktr risk almak istemedi saniriimm yarn ayni hastaneden baska doktora gdicm o ne dcek.die gerekrs sikayt edicm o doktoru son gunlerimde bole strese sokuo beni
tarafından
Başka doktora da git bakalım nolcak ama korkma canım 4 kilo da normal doğum oluyor açılman olursa zaten 40 haftadan sonra açılma vs olmazsa mecbur sezeryan yapacak
tarafından
Ya tabii acilma olmazsa mecbr yapar canim yarn olsun hayir olsn bakalimm
0 oy
tarafından
Beni biliyorsun bugun kontrole gidecektim 41. Haftaya kadar bekleriz demis ebeler eşime ondan önce mûdahale etmiyoruz demisler sen ne yaptin özele gidecegim diyordun 
tarafından
Ne saçmalik ya bir tek sen miymissin nirmal dogum ypacak hangi ildesin ki sen bence bunlar sikayeti haketti
tarafından
Manisadaim canim.ilcesindee. ya sormaa ahh :/
tarafından
Rabbim bir kolaylik verir canim bir nefeste kurtuluz insallah
tarafından
Amiinn canimm amiinn sende ins bir an oncee sag salim kucagina al
tarafından
Insallah canim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde gulsum123456 (2 puan) tarafından soruldu