0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar bişey kafama çok takıldı ben 6 ay korunmadim hamile kalamadım en son hsg çektim o ay hamile kaldım bebeğim 6 aylıkken ilk defa adet oldum iki aydır tam gününde adet oluyordm normlde eşimde bende şuan kesinlikle ikincisi düşünmüyordk ama dün akşam oldu hemen gidip yikandim ama korkmuyorda deglm  bugün öylesine takvime bakarken bide ne göreyim dün yumurtlama günümmus takvime göre başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki neyse asıl soruma gelirsekte ilk hsgyle hamile kalanlar bidahakine hamile kalmaları yine zormu yoksa yine hsgylemi hamile kalınıyor bilgisi varsa nolr söylesin ya 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hsg çektirdiğim ay kaldım düştü. Bir sonraki ay yine kaldım kızım doğdu 4 aylıkken 1 aylık hamile olduğumu öğrendim.  Ilk korunmasız iliskimizde oğluma hamile kaldım ama ben istiyordum
tarafından
Rabbim hayırlısını versin canım gazlı olursa 4 ay bi zorluk çekersin. Evet 2019 eylul den beri adet olmuyorum :)
tarafından
29 yaşında kizimi 30 yaşında oğlumu kucağıma aldım bende. 31 yaşındayım eşim yurt dışına gidecek bizde 6 ay sonra gidebilecegiz bu durum olmasa bir tane daha isterdim.  Büyüdükçe daha zor olur bence
(35 puan) tarafından
Hahhaha kız valla maşallahın var senin ben bitane getirdim öldüm eşimde bnde ikinci hemen olsn istemiyoruz en az üç yıl sonra diyoruz da bakalm kazaya denk gelmesek:)
tarafından
Bizde çok zorlandık:)) ama Allah yokluklarini göstermesin canim
(35 puan) tarafından
Amin cnm amin ama yinede helal olsn sana :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gebelikden sonra kolay hatta. 
(35 puan) tarafından
Korkayim mi ozmn kız.umarim nanayi yemeyiz:)
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Çevremden ve kendimden edindiğim tecrübeye ve anatomi embiriyoloji bilgilerime dayanarak şunu diyebilirim ki gebelikten sonra tekrar hamile kalma şansı artıyor canım. Arkadaşım 3 sene uğraştı tüp bebek denedi 3 defa 3. De oğlunu kucağına aldı doktorlar normal yoldan hamile kalman imkansız yumurta rezervin bitmiş dediği halde oğlu 1.5 yaşındayken tekrar hamile olduğunu öğrendi hemde doğal yoldan
(35 puan) tarafından
Hadi ya ozmn bu defa hamile kalmış olabilirm şansıma bide yumurtlama gününe denk gelmiş gerci belli degl bazen takvime uymuyor günlerim ama yinede riskli güne denk geldik
(3,454 puan) tarafından
Yani yumurtlama gününü hesaplayıp o günlerde ilişkiden kaçınmakta bir çeşit korunma yöntemi çok güvenilir olmamakla birlikte. Spermler rahimde 2 güne kadar canlı kalabiliyor canım. Hakkında hayırlısı olsun belkide kalmamışsındır yani Rabbim verdiyse ne yaparsan yap olurdu zaten
(35 puan) tarafından
Tabu canm hayırlısı olsn artık hakkımızda nasibi varsa olur yoksa ne yapsanda boş:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 89 göst.
+1 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
0 cevap 153 göst.
+1 oy
5 cevap 331 göst.
8 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,905 soru

24,078,753 cevap

331,075 kullanıcı

...