0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (5,053 puan) tarafından
Kızlar koltuk altı ateşi 38,6 geçen hafta girip olmuştuk eşim ben oğlum doktora götürmüştük doktor 3 ilaç vermişti burun spreyi antibiyotik grip şurubu ama doktora ben demiştim ki benim oğlum en ufak hastalanınca üst solunum yolu enfeksiyonu oluyor bebekliğinden beri öyle özelde ki doktora dedim ki burnu tıkalı hırıltısı var adam bana yok dedi ilaçlar bitti ama etki etmedi fitil vardı fitil taktım ve yine burnu tıkalı gögüs hırıltısı var gittiğim hastanede bizim doktor gündüz oluyor acil doktoru başka biri ama o verince ilaç iyi gelmiyor sabah kadar kontrol altında nasıl tutabilirim gündüz gittiğimiz doktor 5 şurup 1 burun spreyi veriyor bir yazdığı şurup alerji şurubu demişti onun verdiklerini kullandığımızda 7 8 ay girip olmuyor şuan yüksekte ateş fitil etki eder mi ? Ya da devlet hastanesinin aciline mi götürsem düşmezse 

4 Cevaplar

0 oy
(4,420 puan) tarafından
Fitil ateşine etki eder canım üzerini incelt ılık su ile koltuk altlarını kasiklarini alnını ensesini vs sil topuk altlarına limon sür şifa olur inşallah baktin düşmüyor acile götüre bir serum taktirirsiniz sabah da polikinlige gidersinjz rabbim şifa versin inşallah kuzuya 
-Reklam-
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun hemen üstünü soy canım bacaklarını koltuk altını suyla yıka yada ellerini yıka kendin vücüduna sür suyu 4 saat önce şurup vermediysen 1 kaşık ver hemen 1 saate düşer inşallah ben öyle yapıyorum calpol dolven parol ne varsa 
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Bi ılık duş aldır canım yaşı büyük maşallah bişey olmaz Allah'ın izniyle belki de diş çıkarıyodur o kdar ilaç yüklemek iyi değil
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Calpol , parol yada pedifen tarzı şurubun birini içir canım geçmiş olsun. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
25 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 165 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (2,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 149 göst.
15 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,884 soru

24,050,622 cevap

329,654 kullanıcı

...