0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (848 puan) tarafından
Kızlar benim kızım 22 aylık olacak ayın üçünde çok şükür iştahı yerinde sadece uyurken emziriyordum bir öğle uykusu bir gece uykusu olmaz üzere dün gece saat 10 da emzirdim ama uyumadı bir an cesaret geldi 11 gibi uyutmaya çalıştım eline bir ayıcık verdim sarıl hadi uyuyalım tişörtümü falan kaldırdı huysuzlandı telefondan ninni açtım meme gitti bay bay falan yaptım ağladı ama pes etmedim uyudu ama hiç umudum yoktu kesin gece kalkar süt ister dedim çünkü genelde gece 1 kere kalkıyor bütün gece deliksiz uyudu öğlene aynı şekilde yaptım öğle uykusu biraz zor oldu saat 4 e geliyordu uyudu en son şimdi aynı şeyi tekrar yaptım hatta bu akşam meme de istemedi hadi uyku vakti dedim ayıcığını aldı geldi yanıma ninni açtım bende yanına uzandım 20 dk da uyudu ama hiç ağlamadı öyle etrafına baktı içi geçti uyudu tabi bende sırtını falan sıvazlıuorum pış pış yapıyorum ninni çalıyor 

Gelelim soruma uykuya çabuk adapte oldu bundan sonra ne yapabilirim kendi kendine ninnisiz yanına uzamadan nasıl uyumayı öğrenir 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz daha küçücük sarıl beraber uyuyun zaten 1 sene sonra sen gel desen gelmez bence . Allah bağışlasın 
(848 puan) tarafından
Yaa öyle mi diyorsun ben uykuyu öğrenmesi açısından öyle düşündüm çok saol canım Allah bütün çocukları bağışlasın
tarafından
Kademeli yap canım 3 yaşına yaklaşsin bence. Onun şu an uyku eğitiminden çok sana ihtiyacı var zaten uyuyormuş sen yanindayken
(848 puan) tarafından
Öyle yapiyim ya çok saol ♥️
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Bir süre aynı şekil devam et daha sonra önce ninniti sonra piş pis teması azaltarak devam et 

Tebrik ederim bu arada
(848 puan) tarafından
Çok saol canım ninniyi çok sevdi sanırım ben teması azaltayım ama annelik iç güdüsü sanırım dokunmadan edwmiyom:]
Çok saol canım ♥️
(4,586 puan) tarafından
Aslında hiç basaramayackmisiz gibi geliyor dimi bende oğlum emziği nasıl bırakacak diye kara kara düşünüyordum bir cesaretle biraktirdim çok şaşırdım çok zor olmadi
(848 puan) tarafından
Evet ya gözümüzde çok büyütüyoruz mihrap 1 yaşına girdiğinden beri kara kara düşünüyorum nasıl memeyi bırakacak nasıl kendi kendine uyuyacak  hala inanamıyorum bugün hiç emmedi şaka gibi valla
0 oy
(318 puan) tarafından
Canım bence hiç bırakma maşallah uyumlu bir bebek demek ki hem 2 ay sonra 2 yaşını dolduracak zaten şimdi kesmesen bile o zaman keseceksin yani iki ay erken olmuş çokta fark etmez başlamışken sonunu getir :))
(848 puan) tarafından
Ya ablama anlattım onunda 2 buçuk yaşında kızı var bıraktır dedi masalda bir ara öyle yaptı 2 yaşını bekledim kıyamadım dedi şimdi deli gibi her saat meme istiyor büyüdükçe bağlanıyorlarmış memeye bende fırsat bu fırsat başladım ya hem zaten sadece uyuyunca emiyordu günde 2 kere oda maximum 5 7 dk çok ta bir faydası olacağını düşünmüyorum
(318 puan) tarafından
Benim sütüm son aylarda çok azaldı ve dediğin gibi oğlumda gün geçtikçe daha çok bağlanıyordu bende 11 aylıkken azalttım sonrada tamamen bıraktım gece uykusu ek gıda beslenmesi daha da düzeldi çok şükür zaten doktorda gece beslenmesini 9.aydan sonra önermedi diş çürüğüne neden oluyor diye
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Daha küçük bu kadar uyumlu bırakmış memeyi yat kalk dua et :D benimki ne krizler geçirdi 28 aylık oldu elimi tutarak uyuyor. Bi anda çok şey bekliyorsun çocuktan 5 - 6 yaşında dahi anne desteği ile uyuması gayet normal 
(848 puan) tarafından
Ya benim ilk bebeğim olduğundan bilemedim ki işler böyle oluyor sanıyorum
0 oy
tarafından
Ben bekliyorum kendi uyumasını uyuyor kendi kendine TV izliyoruz beraber nazende uyuyor kendi kendine öyle alistirirdam daha kotu olur diye korktum acikcasi
(848 puan) tarafından
Aslında benim kızım bir ara yani benim dahi akıl da yokken kendi kendine uyumaya başladı işler tam rayına girmeden ablamlar misafirliğe geldi 1 hafta kaldılar unuttu uyumayı tekrar emdi tabi o zamanlar bende istemiyordum 18 aylıktı ama büyüdü bence 2 ay emse nolur emmese nolur zaten iştahı yerinde bir çocuk
tarafından
Yiyor sa sorun değil ama sana büyük yük şuan bende 22 aya kadar emzirdim kaslarım yırtıldı doktor kes dedi 1 ay oldu keseli benimde kızım 10 da uyurdu taş patlasın geçen misafir geldi şimdi 2 3 u buluyor bozuluyor çocukların düzeni bir yere gittiğinde veya bir geldiğinde malesef

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
6 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (777 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 187 göst.

Kategoriler

1,469,359 soru

24,071,196 cevap

330,665 kullanıcı

...