Kızlar benim kızım 22 aylık olacak ayın üçünde çok şükür iştahı yerinde sadece uyurken emziriyordum bir öğle uykusu bir gece uykusu olmaz üzere dün gece saat 10 da emzirdim ama uyumadı bir an cesaret geldi 11 gibi uyutmaya çalıştım eline bir ayıcık verdim sarıl hadi uyuyalım tişörtümü falan kaldırdı huysuzlandı telefondan ninni açtım meme gitti bay bay falan yaptım ağladı ama pes etmedim uyudu ama hiç umudum yoktu kesin gece kalkar süt ister dedim çünkü genelde gece 1 kere kalkıyor bütün gece deliksiz uyudu öğlene aynı şekilde yaptım öğle uykusu biraz zor oldu saat 4 e geliyordu uyudu en son şimdi aynı şeyi tekrar yaptım hatta bu akşam meme de istemedi hadi uyku vakti dedim ayıcığını aldı geldi yanıma ninni açtım bende yanına uzandım 20 dk da uyudu ama hiç ağlamadı öyle etrafına baktı içi geçti uyudu tabi bende sırtını falan sıvazlıuorum pış pış yapıyorum ninni çalıyor
Gelelim soruma uykuya çabuk adapte oldu bundan sonra ne yapabilirim kendi kendine ninnisiz yanına uzamadan nasıl uyumayı öğrenir