0 oy
286 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

Bu belini sürekli kaşıyor 

imagedoktora dedim ki bu bacak kısmını arada kaşıyor evet belli kaşıdığı **** değil ama kaşıntıdan dolayı kremini veriyorum kullanın genede dedi sizce bunlar **** mu çünkü acildeki doktor da bacağını görünce **** mu bu dedi birde geçirenler bizde birşey yok ben evde ne gibi önlemler almalıyım kesin uyuzda değiliz bu arada 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kaynanalar uyuzdu 2 sene çekti ama bana bulasmadi canım kıyafet yikamasina falan ama ister istemez dokunacaksin yavruna nasıl önlem alınır ki bilemedim
tarafından
Yani **** demedi ama kaşınıyor dedim diye **** kremi verdi bu resimdekiler **** mu onu anlamıyorum ki ben
tarafından
Uyu.z balim
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım bir dr dha mı göstersenz bacakkar yol yol olmuş sanki. Yoksa tırnak izimi
tarafından
Kaşıdığı için tırnak izleri çıkmış
(12,026 puan) tarafından
TM canım. U. Yuz yol yol yapar cunku
0 oy
tarafından
Yaaa bende bu sekildeyim gidicem ayniyim iki hafta oldu kaşınıyorum 
tarafından
**** mu oldun :/
tarafından
Bilmiyorum gidicem geçmiyor kasiniyo
(1,518 puan) tarafından
Hangi bölüme gidliuor
tarafından
B li sağlık ocağı baksın sonrasi ne olur bilmiyom
0 oy
tarafından
Cnm ondan degil demissin ama ben benzettim. Oglumla ben 1 ay neler cektik. Mahfolduk. Bir suru krem denedik caresini karisim krem de bulduk. Cildiyeye randevu al doktora soyle karisim krem yazsin. Onu 3 gun suruyorsun iyilesiyorsun. Diger kremler hic gecirmedi. 
tarafından
Suan yapsan yine olmazki. Doktor un verdigi kremin adi ne. Metsilmi
tarafından
Kwellada
tarafından
Şimdi ben dolabımızdaki herşeyi tekrardan mı yıkayaym yoksa giydikçe mi yıkıyım ayyy kafam karıştı
tarafından
Cnm cocugunun giydigi kiyafetleri nevresimleri  carsaflari falan yika. Elektrikli supurgeyle supur cocugunun temas ettigi her yeri. Yumurtalari supurge ceker
tarafından
Tamam öyle yapayım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 390 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde acemi_anne (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 285 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Menis (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 249 göst.
0 oy
1 cevap 201 göst.
29 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cerensmsk (437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,078 soru

24,178,092 cevap

336,213 kullanıcı

...