0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (1,430 puan) tarafından
Kizlar oğlum 16 aylik. Ayağinda hiç oyuntu yok düz basiyo yere acaba düz taban olabilir mi yoksa daha erkenmi bunu anlamak için. Bide hangi bolume goturebilirim bu sorun için

7 Cevaplar

0 oy
(3,782 puan) tarafından

Günaydın cicim❤️ o da bişey mi ben 7 aylık çocuğun ayaklarına bakıyorum aynı soruyu soruyorum herkese düz mü acaba bi dikkatli bakın vs. :D

Bu analık çok psikopatça ya. :D

(1,430 puan) tarafından
Günaydın dın dın baby ❤️ yaa gerçekten anne olunca  daha takıntılı bi hale geldim. Çocukta sürekli birşeyler ariyorum :D
-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Önce çocuk doktoruna götüreceksin cnaim o gerekirse ortopediste yönlendirecek daha küçük zaten egzersiz vs verirler varsa da öyle bir şey düzelir 
(1,430 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim yani öyle birşey varsa bile egzersizle düzeliyor mu
(1,452 puan) tarafından
Evet küçük olduğu için düzelir ama hiç ihmal etmeyin hemen götürün ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi benim işim tarafında var düz taban ondan biliyorum
(1,430 puan) tarafından
Aldim bile randevusunu hemen yarin goturucem canim saol
(4,420 puan) tarafından
Ayenn canım düzelir tenis topu gibi sert bir top alıyorsun medikalden onun üzerine bastırıyorsun günlük egzersiz olarak ve ayak altına masaj falan tavsiye ediyor gösteriyor onlara dikkat edersen düzelir inşallah
0 oy
tarafından
Düz taban için erken canım ama evde ayakkabı giydirme ayakkabıya göre şekil alabilir rahat olsun ayakları soğuk olduğunda patik giydir mesela kışın 
(1,430 puan) tarafından
Evde hic giydirmiyorum canim zaten sadece disarda giyiyor tesekkur ederim
0 oy
(8,100 puan) tarafından
Ben düz tabanim gördüğüm tedavinin haddi hesabı yok ama düzelmedi şimdi oğlum da düz taban tabanlık veriyorlar ayakkabının içine ama ben ortopedik ayakkabı alıyorum tabanlık kullanmıyorum oğluma
(1,430 puan) tarafından
Şuan bunu anlaya bilirmiyim peki
(8,100 puan) tarafından
16 aylik küçük benim ki 3.5 yaşında net belli oluyor
(1,430 puan) tarafından
Anladim tesekkurler
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Düz ise ayakkabıiyle şekil alıyormuş erkenden giydirseniz tam bilmiyorum bende bir araştırın 
(1,430 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Benim oğlan öyleydi hatta 2 yaşında yürüdü ayaklarının alti hep et idi 10 aylık bi videosu var yürütmeye çalışıyorum ayak altı bildiğin etten balon ama şuan 2.5 yaşında oyuntu gayette var 
(1,430 puan) tarafından
Ben yarina randevu aldim genede icim rahat etsin diye
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ortopedi gdeceksin canım şüphen varsa bekleme getir 
(1,430 puan) tarafından
Yarin gidicem canim tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 538 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Maydonoz dereotu (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 706 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mertin annesi (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 667 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,951 soru

23,851,330 cevap