0 oy
111 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (127 puan) tarafından
Buz lazer yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? Kaç seans sürüyor? Doğum yaparsan sonra hormonlardan dolayı tekrar çıkabilir diyorlar? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim yok cevapsız kalmış diye yaziyom
(127 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Doğum sonrası çıkması sanırım kişiye göre değişiyor ama yine de bikaç seans istiyor doğumdan sonra . Seans sayısı da kişinin durumuna yapan kişiye yapılan makineye göre değişken 
(127 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canim teyzemin kızı yaptiriyor bin liraya 10 seans 4 seansta azalmaya basladi dedi
(127 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler
0 oy
(14 puan) tarafından
Ben üniversiteden beri bir çok yerde yaptırdım fayda görmemiştim. İlk defa atandığım yerde Alex uzaktan atışlı Medical bir cihaz buldum ve 2 senedir onu kullaniyorum ama 2 sene dediğime bakmayın 3-5 ayda bir kere gidiyorum ancak çıkıyor çünkü. Hamile kalmadan önce gitmiştim şimdi 6 aylık hamileyim ben de çıkacak diye çok korktum ama hala bıraktığım gibi. Bir iki ay sonra tekrar (doğumdan önce son kez) gitmeyi düşünüyorum ki doğumum ve sonrası rahat geçsin. Bu arada 2 sene önce anlaştığım için tüm vücut 400 TL seansa gittikçe ödüyorum vücudumda birşey kalmadı fazla. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler


1,467,874 soru

24,050,529 cevap

329,649 kullanıcı

...