0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (289 puan) tarafından
Kızlar sızcede hormon bozuklugu duyguları etkılermı bıyerde okumustum nasılkı hamıleyken eşden soguyoruz ve hormona baglıyoruz ya aynı sekılde hamıle olmasakta hormon bozulgmuz varsa yıne o sekılde eşimizden felan soguyabılımşız  ozellıkle su hormon oksitosınmi  neydı o eksıkse olabılıyomuş bı tarz seyler sız ne düşünüyosunız yazarsanız sevınırım bacılarım

3 Cevaplar

0 oy
(1,753 puan) tarafından
Tabiki etkiliyor canım etkilemez olur mu hiç . Bende de hormon bozukluğu vardı o yıllarım çok kötüydü aşırı gergın falan oluyorsun yani bende oyleydı 
(289 puan) tarafından
Hastaneye gitmedim ama aşırı tüylenme adet düzensizliğim felan var acaba bende hormon bpzuklgı varmıdır canım
(1,753 puan) tarafından
Tüylenme nerelerinde mesela belinde göbeğinde iç bacak bölümünde falan var mı
(289 puan) tarafından
Göğüslerimde çene altında göbekte özellikle göğüslerimde çok cıkıyo cinsel isteksizlik hat safada mutsuzluk depresyon ne rrasan var yanı bacım :(
(1,753 puan) tarafından
Kesin var o zaman önce dahiliyeye git canım orası bakar endokrine sevk eder hormon bozukluğu çok kötü ya insan mal gibi bişey oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım doğru düşünüyorsun
(289 puan) tarafından
Benım postlarıma denk gelmişsindir canım eşimden sogumam felan acaba buyuzdende olabılır mı ya :(
tarafından
Olur niye olmasın kız.
0 oy
(10 puan) tarafından
Tüm vücudu hormonlar yönetiyor zaten:) 
(289 puan) tarafından
Duygularıda yönetebiliyolar yanı
(10 puan) tarafından
Kesinlikle! Benim mesela tiroid rahatsızlığımın ilk çıktığı zamanlarda inanılmaz duygu geçişlerim ve cinsel isteksizliğim oluyordu. Ne zamanki değerleri normale döndürdük, ben de normale döndüm. Hormonların dışında tüm vitamin/mineraller de aynı şekilde. D vitamini ve depresyon ilişkisini araştırabilirsiniz örnek olarak.
(289 puan) tarafından
Kusura bakmayın uzatıyorum ama bilgi sahıbı olmam gerekıyo duygu geçişi dedginiz nedir acaba açarmısınız bıraz çnkü eşimden soğudum bi anda ve nebleyim acaba hormonlardanmı diye üşünüyorum teswllie tmeyw calısıyorum kendımı :(
(10 puan) tarafından
Hiç olmadık şeylere sinirlenip kavga çıkarıyordum,  her söylediği laf batıyordu. Mümkün olduğunca benden uzak olsun istiyordum. Aramızda da hiçbir sıkıntı yoktu halbuki. Sizin ilişkiniz de aslında iyiyse ve sizde bu olanı biteni anlamlandıramıyorsanız detaylı bi kan tahlili yaptırın derim.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,301 soru

24,181,496 cevap

336,344 kullanıcı

...