0 oy
3,187 göst.
Diğer kategorisinde (4,098 puan) tarafından
Kocanızin çorabını giydrrrmsnz 

Ben giydrrim genelde ama genede ondan yana şansım yok

94 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından
Kesinlikle değil bence benm bı oğlum var birde çocuğum eşim var ikiside benm bebeğim ogluma nasi yapirsam esimede aynısını yaparım çorabını giydiririm pantolonunu çıkarırım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kölelik sayılmaz niye sayılsın 
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Yorgunsa hastayla vs vs giydiririm tabiki ama öbür türlü giysin kendisi 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Böyle şeyler karşılıklı olur cnm karılıkla da alakası yok.
0 oy
(770 puan) tarafından
Eli ayağı tutarken yapmam hasta olur yapamicak durumda olur neden yapmayım ama şuan gereksiz bencr
0 oy
tarafından

Hiç öyle kasıntı tavırlarım yoktur,ben arkadaşımın ayağına çorap giydiren,kanaması vardı 23 gün bizzat kendim oturtup kaldırmış insanım helali hoş olsun ne yaptıysam  :)

Eşime çorap da giydiririm 

0 oy
(811 puan) tarafından
Bir saglik sıkıntısı olursa olabilir. Ne bileyim beli tutulur eğilemez vs vs vs. Yoksa gereksiz 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Eli yok mu yada kç yaşında 2-3 ?
0 oy
tarafından
Karşılıklı iletişime bağlı. Eşim bana değer veriyorsa tabiki yaparım. Bazen çoraplarını çıkarır.hatta oh ne dünya varmış der. Ama bu zamana kadar başka bir şey yapmadım yani ayağını yikamak tırnak kesmek gibi. Onları kendisi yapıyor şükür:);)
0 oy
tarafından
Yaparimm yapiyorum da zaten bence kolelik degil 
0 oy
(1,381 puan) tarafından

Ben onun için yaşamayı göze almışım Çorap mı giydirmiycem:D

0 oy
(10,430 puan) tarafından
Senin yerinde olsam giydirmem ama kendi eşim olsa giydirin kolelikte sayılmaz cnk o da giydirir ama gebe olduğum için 
0 oy
(3,012 puan) tarafından
Esim hastanelerde yatarken üstümü giydirdi çorabımı giydirdi herşeyi de yaptı şükürler olsun giydir derse giydiririm ama durduk yere istemez zaten kendisi de..

Fedakarlık vefa olunca iş başka keyfi isterse bı iki kere hadi giydiriyim derim ama zaten gerek duymuyoruz :) 
0 oy
(147 puan) tarafından
Bende çorabını giydirip cikarmisimdir esim cokkez kölelik değil bu benimde şansım yok ama yine derse yine yaparım 8 qylik hamileydim ayak tırnaklarımı kesemiyodum esime dedimki yapqmiyorum egilemiyorum yaparmış diye git annen kessin dedi yapmadi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 677 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
+2 oy
14 cevap 296 göst.
0 oy
14 cevap 630 göst.

Kategoriler

1,474,762 soru