0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar 4 gündür hastanede yatıyorum düşük yaptım ve ailemden çok uzaktayım sadece eşimin ailesi burda var ama bu süreçte ne beni arayıp bi geçmiş olsun dediler nede yanıma geldiler refakatçim bile yok pzet günü taburcu olucam çok zoruma gidiyo eşim desen hergün bi 5 dk yanıma uğrar maksat gelmedi olmasın bugunde geldi giyinmiş saçını başını yapmş ablasıyla bi tanıdığın dugunune gideceklermiş şimdi ben depresyona girmeyimde kim girsin ağlaya ağlaya gözlerim balon gibi oldu bunu yazarken bile hastane odasında tek basima ağlaya ağlaya yaziyorum çok yanlzm yeter 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle eşe yazıklar olsun ne demek ya düğüne gidiyor ??? 
(3 puan) tarafından
Evet söyleyince ben çok abartiyormusum iyiki 4 gündür burda yatıyosun 1 hafta 10 gün kalsan neler yapacan acaba diyo gitseymiş ne olurmus ne varmş bunda diyo
tarafından
Ben ölü doğum yaptım kaynım bile geldi hastaneye hatta ağladı bile. Ve bende o günden sonra gerçekten el üstünde tutarım kaynimi ve eşini. Ne diyim bilemedim eşin gerçekten vicdansızmis sen üzülme allah hidayet versin inşallah canım dua et bol bol eşin düzelsin merhamete gelsin sanada çok geçmiş olsun ❤
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun senden gerçekten çok bitik bir vaziyetteyim burdaki hastaların gece gundz yakınları eşleri gelir el üstünde tutarlar ben burda kimseszm onları gördükçe canm acıyo
-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından
Ne biçim insanların eline düşmüşsün yazık kaç kurtar kendini daha çok çekersin bunların elinde.
(3 puan) tarafından
Kacamiyorumki kendi ayakları üzerinde duran bi kadn deyilim artı iki evladım var şuan 3. Kaybettgm için burdayım ve yanlzm burdaki hastalar nasıl refakatcn yok diyolar işte böyle yok diyorum bnde
(63 puan) tarafından
E peki böyle bi adamdan niye hala çocuk yapmaya devam ediyorsun?
(3 puan) tarafından
Yeminle ilk evladım istiyerekti ikinci işe spiral takılıydı ona rağmen hamile kaldm buda aynı şekil istemiyodum zaten kaybettim
(63 puan) tarafından
Canım önlemini al bence bidaha çocuk yapma Allah yavrularına uzun hayırlı ömür versin ama şu halinle seni yapayalnız bırakan çok özür diliyorum bi ök*zden ne baba olur ne de koca.
0 oy
(3,284 puan) tarafından
Beni yanlış anlama gaz vermek derdinde değilim. Hiçbir ailevi posta yorum yapmamaya çalışırım ama yazdıklarını okuyunca iki satır birşey yazmadan geçemicem.

Eş-dost kötü günde belli olurmuş. Eşin sana böyle davranıyorsa ağlamak yerine gözünü aç. Bu insanla ne zamana kadar birlikte olabilirsin ? 

Acını hafife alan, seni görmezden gelen biri hayatında olsa ne olur olmasa ne olur ? 

Giden can sadece senin değil onunda canıydı. "Erkekler kucağına almadan baba olduklarını hissetmezler" derler. Madem bu bahanenin arkasına sığınıyorlar o zaman eşinin acısına merhem olmayı bilecek. Düğüne gitmek nedir ya.. Başka çocuğun yoksa evliliğini gözden geçirmeni tavsiye ederim. Eşlerimiz bize ödül olmalı, ceza değil. 

Sen kendinin kıymetini bil ve hayatını bir erkeğin insafına bırakma. 
(3 puan) tarafından
Biliyorum ama 2 tane daha çocuk var keşke bu hatayı en basindan yapmasaydm kocam bana ödül deyil ceza oldu çok merhametsiz çok düşüncesiz asla anlamiyo ailesinin yaptiklarini gormuyo ona dedimki baban bi kere bile bni arayıp geçme olsun demedi ablalari aynı ne yaptm ben size ya niye bni sevmiyosunz diyorum bna verdiği cevap sen burda kala kala piskolojik bozulmuş ben gidiyorum dedi ve gitti akşamda düğüne gidecekler ben ölmek istiyorum ya
(3,284 puan) tarafından
Madem çocukların varmış bir an evvel toparlanıp kendini donanımlı hale getirmelisin ( eğitim, çalışma anlamında). Çocukların ve kendinin geleceği için bu şart. Ne eşine ne de ailesine mahkum kalma. Ailen arkandaysa ne alâ ama belli ki onlardan da fayda yok. Ölmeyi dileme zor vakitlerden geçiyorsun Rabbimize sığın dua et. çocukların için ve kendin için yaşayıp insan gibi muamele görebileceğin bir hayatı nasıl inşa edebileceğini düşün.
(3 puan) tarafından
Kendime soz verdim bugun doktugum bu goz yaslar benim miladim olsun and olsun kendimi bu adamın elinden en güzel şekilde kurtaracam allah onun da ailesininde.... kendimi kurslara yazacam ve çalışıp birikim yapacam sonrada güle gule
(3,284 puan) tarafından
Insallah istediklerini yapacak gücü gerçekten kendinde bulur ve yaparsin. Yolun açık olsun
0 oy
(17,606 puan) tarafından

O düşen çocuk ikinizinnn eşin bunun bilincinde değil ne yazikk...

Ayyy ilk bebeğim düştüğünde hüngür hüngür ağlayıp günlerce kendimize gelememistik:'(:'(Tek tavsiyem böyle bı adam için ziyan etme kendini....

(3 puan) tarafından
Bu hastaneden kurtulup kendi.ayaklarim üzerinde durucam durur durmaz gidicem çünki şimdi gitsem 5 kuruş param yok
(934 puan) tarafından
Tekrar hamile kalma korun bari
0 oy
tarafından
Allah vermediyse vardır sebebi geçmiş olsun sen kocan adam olana kadar sakin bir daha bebek dusuneme
(3 puan) tarafından
Büyük konusmam ama aslaaaaaaaaa asla
0 oy
tarafından
O hastaneden çıkarım ne onun ne de ailesinin suratına bakarım çeker aileme giderim 
(3 puan) tarafından
Ya ailen ne olursa olsun çek ama boşanma iki tane çocuğun varsa diyolarsa ne yapacaksn benim gibi boynunu bukup hergün kan ağlaya ağlaya oturacksn
tarafından
Ah ah durumun çok zor Allah yardımcın olsun :(
(3 puan) tarafından
Biliyorum kaderim imtihanim
0 oy
(844 puan) tarafından
Kıyamam ya çok geçmiş olsun eşin çok düşüncesizmis sen o haldeyken nasıl olurda düğüne gider Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun canım ☺️
(3 puan) tarafından
Saol allah razı olsun sizlerden
0 oy
tarafından
Valla bende ne desem bilemedim canım herkes baba olamıyor demek ki diyorum noktayı koyuyorum yani sende korun böyle bir adamı baba yapma 
(3 puan) tarafından
Bundan sonra asla ama aslaaaa

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 232 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 606 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu