0 oy
357 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (61 puan) tarafından
Kahvesi mi çayı mi ya detoxsumu daha etdiyi.... 20 kq fazlam var nə yapsam fayda etmir zayiflayamiyorum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acaba emziren anne içebilir mi ya 30 tanesi 290 TL çok geldi bana ya
(2,052 puan) tarafından
Dikkat et canm sahte yerden qlma yorumlara bak hangisi daha fazla ve güzel yorum varsa o gerçeğidir,benim aldığım yerde 30 tane 230 tlydi
(2,052 puan) tarafından
https://ty.gl/v3o2w4y9nf
Linkini buraya bırakıyorum canm
tarafından
Ben 225 TL'ye aldım internetten alma danışmandan al
(1,392 puan) tarafından
Bende saticisinin numarasi var isteyen olursa veririm kullanip  memnun kaldim
-Reklam-
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Ben kahvesini  kullandım  pek kiloluda değildim 72 kiloydum 5 kilo kadar verdim şuan devam etmiyorum güzel ise yarıyor susatiyor hep şu içmeni sağlıyor ve az birsey de iştah kesiyor ama seninde yediklerine dikkat etmen lazım 
0 oy
tarafından
Ben de kullanıyorum 12 gündür ama tartılmadım ödem ve kilomun gittiğini düşünüyorum vücudum sönmüş çünkü
0 oy
(9,232 puan) tarafından
82 den 67 ye 8 ay da yuruyerek zayıfladım sadece caydan şekeri kestim 
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canım 1 ayda 9 kilo verdim hayla devam kullanıyorum Forx5 kahvesini kullanıyorum 
(61 puan) tarafından
Hər kesin söylədiyi ipek41 sensin)) elstra nələr yapdin? Nələr yedin? Sport falan da mi yapdin? Bide emzieiyormusun?
(7,369 puan) tarafından
Evet herkesin söylediği benim canım ben ekstra spor yapıyorum canım kahve iştahımı kestiği için zaten fazla bir şey yiyemiyorum ama ekmek şeker tuz hayatımdan çıkarttım trambolinde özel spor yapıyorum bide korse tayt falan aldım canım zaten kahve iştahı kesiyor ve çok su iciriyor
(61 puan) tarafından
Tək maharet kahvede deyilmiş o zaman
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Kahve kahve hakve  muhtesem bisey  ben diyetsiz sporsun 6 kilo verdim 40 günde
0 oy
tarafından
Emziren anneler kullana bilirmi ki bende sirekli suya başladım 4gun oldu 2kilo vermişim karnım indi tuvalet sorunum vardı şimdi rahat rahat tuvaletede cikartiyo beni ama bu kahve ise yariyorsa emzirenler kullanabiliyosa bende denemek isterim ya
tarafından
3. Ayından itibaren kullanabilirsin emziren anneyim 12 gündür kullanıyorum
0 oy
tarafından
Kahveyi sakinnalma beş kuruş etmez ben normalde ne içse hemen etki eden biriyim kahvesi beş kuruş etmez  sadece sabah içince kahvaltı yapmak istemiyirsun ama öğlenden sonra deli gibi acikiyorsun ...
tarafından
O senin için geçerli bak kaç kişi kullanıyoruz gayette etkisini gördük ipek kilo verdi bende öyle sana yaramadı diye ürünü kötülemeye gerek yok
(7,369 puan) tarafından
Bence ne içsem hemen etki etmiyormus demekki canım ben de içiyorum ve 9 kilo verdim arada kacamaklarla yani herkesin vücut bünyesi farklıdır herkese yaramayabilir
tarafından
Tabikide kahve ile kilo atmayınca + çay alıyorlar 2 li kullanımda verende çok
tarafından
Danisanim dedi çay sende işe yarıyor çay al ben almadım .. onun dışında farklı bı marka almıştım reklamını yapmayayım şimdi bende bı ayda 10 kilo vermiştim o çayla ama kahve ise yaramadı bende olabikir bünye meselesi olabikir ama ben kahve dışında ne kullandiysam vücuduma hemen etki eder normalde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 242 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 188 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 328 göst.
21 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 241 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,464 soru

24,058,790 cevap

330,040 kullanıcı

...