0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bilmiyorum sebebini tuvalete alıştırmaya çalışıyorum ya bezi yok ama sürekli parmağı ortasında sürekli ya böyle alışkanlık etmiş daha önce de göbek deligiyle uğraşırdı hatta gece uykusunda da aç derdi ağlarken göbek deliğiyle uğraşır anne bu ne diye sürekli sorardı artık özel bölgesiyle uğraşıyor hani afedersiniz tırnak izleri de oluyor pişik oluyor sürekli parmağı orda kaşınıyor da olabilir ve hep o iki dudak gibi kenarı yapışıyor hani kapanma değil birbirine yapışıyor sürekli bunlar niye acaba başına gelen var mı ne yapabilirim 

8 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Bence doktora goturmelisin canim sağlıksal mi psikolojik ni bunu ogrenmen lazim 
tarafından
Doğru diyorsun bir tuhaf oldum hani bugüne kadar bez vardı ya hep
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Canım bir idrar testi ver önce belki enfeksiyon vardır ve kaşınıyordur. Yoksa da çocuk mastürbasyonunu bir araştır derim.
tarafından
Mastürbasyon biliyorum da daha bakmadım hiç netten acaba onu. İçin daha erkendir diye düşündüm hani bilmiyorum keşfetmeyi de seviyor takıldı mı takılır yani göbek deligiyle çok uğraşırdı şimdi orayal sofrada otururken de hep eli orasinda ya babası kaç defa kızdı hemen çıkardı çekindi babasından
(402 puan) tarafından
Kızmak doğru değil canım bir yaşından sonra görülebilir erken değil ama tırnaklarının izi varsa bence ya mantar ya enfeksiyon. Kızmak yerine eline başka şeyler verip yada başka şeyler gösterip dikkatini dağıtın. Orayı yeni keşfettiği için de olabilir tabiki. Ama yinede farkettiğiniz an başka şeylere odaklanmasını sağlayın bir süre gözünüz sürekli üzerinde olsun.
tarafından
Ben en iyisi evime gidince bir doktora da götüreyim dediğin şekilde dikkatini de dağıtayim ya
(402 puan) tarafından
Evet ve kafan da çok takma canım gayet normal bir durum. Nasıl elimiz kaşınıyor kaşıyoruz çocuğun özel bölgesi kaşınıyorsa kaşıyacak tabiki. Ayıp bilecek yaşta değil sonuçta. Ama doktor olayını ihmal etme çünkü bebekde olsalar özel bölgeyi kaşıdıkça haz alacak ve yapmayı alışkanlık haline getirecek ne kadar çabuk önlem alırsan okadar iyi. Doktora götürmene vakit varsa bol su içire bilirsin yemeklerine sarımsak koyabilirsin troysd krem sürebilirsin.
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim unutturmaya çalışayım ya annemgildeyim köy yeri çocuklar oturuyor erkekler oluyor hep uzun şeyler giydiriyoruz ama parmak orda oyun oynarken falan aklına gelmiyor
0 oy
(8,393 puan) tarafından
Benimki de ilk bezi bıraktığımız zamanlar çok yapıyordu doktor bezsiz olduğu için öyle yapıyordur dedi daha sonra düzeldi. 
tarafından
İnşallah ya hep yapıyor hoş olmuyor çocuk ama ne bilim ya
0 oy
(8,325 puan) tarafından
Sağlık sorunu yoksa tam vücudunu tanıma evresi canım çok normal hatta çocuklarda da mastürbasyon olayı varmış doktorlardan duymuştum . Bezi olan kız  çocuklari falan kendini yere surterek haz alırmış erkek çocukları da oynayarak . Bir araştır istersen . Seninki illa bu olacak diye bir şey yok ama bilmekten zarar gelmez . 
tarafından
Hiç daha öyle şeylerini görmedim olursa da normaldir hani Allah korusun zarar vermesinde çünkü kısıtlanmamalı komşum evlendiginde o işi yapamamış vajinismus olmuş dokdorun ilk sorduğu şey çocukken hiç mastürbasyon yapmadın mı diye hani normal şeyler bunlar ilerde sıkıntısını da çekmesin ama işte korkuyorum da doğrusu enfeksiyon falan başka bir sorunu yok hani acısa falan hep uğrasir uyumadan önce bez bağlıyorum hiç öyle yapmıyor bez varken
(8,325 puan) tarafından
Tamam canım işte serbest kalınca çocuk kendini tanımak için fırsat buluyor . Bu zamana kadar ulaşamadığı için dikkatini cekiyor
tarafından
Aynen vala göbek deliğini çok sever hep eli içinde anne bu ne diye sorar hep güler
0 oy
(145 puan) tarafından
Benimde 15 aylık oğlum var bezli bezini çıkartıp havalandiriyom sürekli eli orda bence bezi olmadığı için uğraşıyordur 
tarafından
Aman kız ne bilim seninkinin pipi sallanıyordur çocuğun tuhafına gidiyordur ya bu cadının derdi ne de merak edip kurcalıyor
0 oy
tarafından
Kızım 23 aylık, bezını cıkartıp dolastırıyorum evde havalansın dıye ne zaman baksam eli orda, dıkkatını dagıtıyorum bende tanımaya calısıyorlar aslında o bolge hep bezlı oldugu ıcın bılmıyorlar, sadeve tahrıs etmesıne ızın verme oyalamaya calıs
tarafından
Dimi bende öyle düşündüm hani mastürbasyon diyorlar ama onun için erken bence
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Çocuk mastürbasyonu canım bi arkadaşın kızı 5 yaşında hala devam ediyor göğüslerine genital bölgesine dokunuyor çocuk ama insanı utandırıyor yine de hemde bu devirde herkesin niyeti çok çok kötü malesef :( ben bunun teknolojiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum ya bilmiyorum kendimce yorumum ama çok fazla video izliyor mu kızın 
tarafından
Canım kızım 2 yaşında ne izleyebilir ki mastürbasyon bende biliyorum ama hani erken diye düşündüm ve bir de bez varken yapmıyor onu hani yoksa mastürbasyon yapsın güzelce davranırım onlar normal seyler
(4,234 puan) tarafından
Canım ne izlerse izlesin bi o videoların seslerini dinle çok çok kötü şeyler çağrıştırıyor insana. Yok canım tam yaşları
0 oy
(54,193 puan) tarafından
fena alışmış mikrop kapar 
tarafından
Vala öyle ya zaten tırnak batmış hep çişini yapınca ağladı bugün

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 656 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 428 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 453 göst.

Kategoriler

1,477,114 soru

24,178,512 cevap

336,232 kullanıcı

...