+1 oy
2,052 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (952 puan) tarafından
Kızlar bu zamana kadar ben hamileyken eşim p*orno izlemişti. Ondan sonrada gördüm ama alışkanlık diye görmezden geldim herkesede diyorum görmeyin boşverin. Ama bugün öyle bir şekilde gördüm ki beynim bulandı. Eşimle tartıştık kafamız hiç uymuyor. Ben ayrılmayı düşünüyorum hemde ütü yapıyordum telefonumda eşimdeydi. Kıyafet almaya girdim orada birde ne göreyim adam ustune carsafı örtmüş tövbe daha detay vermicem görmemiş gibi yaptım çıktım ama çok tuhaf oldum. Ben uyurken yap ama uyanıkken. Ben boşansam çocuğum nasıl olur diye düşünürken o ne yapıyor. Deliricem bana bir akıl verin ya birde benim telefonumdan izliyor utanmıyor 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke neye bakıyorsun sen !!! Deseydin olay çıkarsaydin
(952 puan) tarafından
Ne bileyim insan donup kaliyor. Sabah konusucam ayrilmak istiyorum demekki sana yetmiyor diyecegim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Merak ettiğim bebeğin o odada mi yatıyor 
(952 puan) tarafından
Yok benimle beraber canım
tarafından
İyi bari ya.
Keşke görmemiş gibi davranmasaydin iyice seni yok sayacak
(952 puan) tarafından
Konusucam yarin suan bebek uyuyor sesime uyanir
tarafından
Konuş canım sessiz kalma. Ama yine de sakin konuş
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Ayy daha neler duycaz yaa 
0 oy
tarafından
Pislikkkkk iğrençlik daha ötesi yok herkesin düşüncesi farklıdır ama benim gözümde sanalda reel de bu ihanete giriyor ben herşeye katlanırım ama buna asla boşarım cidden boşarım 
0 oy
(15,994 puan) tarafından
Niye görmezden geldin Yaptığı ahlaksizligi yüzüne vurmalisin 

Terbiyesiz deyip çarşafı çekseydin.
0 oy
tarafından
Hiç anlmdim Cidden bu tarz erkklri karın yannda git onunla birlikte ol ne diyim birşey denmiyor 
0 oy
tarafından
Kız niye görmezden geliysn? 

Onzaman sende geç karşısına sen de yap bakalm o snn kadar anlayışlı olcak mi
0 oy
tarafından
Nası yani sen uyanıkken mast yapıyodu gördün bişr demeden çıktın mı odadan
0 oy
(2,643 puan) tarafından
Çok üzüldüm senin adına.Ne desek boş.Bence bı süre ailenin yanına git gözü korksun iyice 
0 oy
(4,886 puan) tarafından
Rabbim yaşatmasın da ben ona koca demem sapık derim gerçi burda normal karşılanıyo ama ağzına sıç*rım bu kadar net konuşuyorum evden de defolsun gitsin adi sapık evde ergen bekar mı var yoksa koca mı bu ne böyle ya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,014 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,407 soru

24,168,832 cevap

335,760 kullanıcı

...