0 oy
924 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Benim eşim haftanın 6 günü akşam muhakkak annesine gider iki dedikodumu anlatır yataktaki yaptıklarınıza kadar anlatıp gelir. 4 yıl oldu alıştım artık eskiden derdim niye evlendin böyle annene bağımlıysan susuyordu şimdi söylemiyorum bile. Neden mi?  Eşimle yaşlandığımda çocuklarımı gelinimi damadimi torunlarımi alıp Park Cafe gezip onu bana yaptığı gibi tek başına bırakacağım. Şimdi gelecek duyar kasanlar yok efendim nasıl insansın kincisin çocukların var yapma. Kimse kusura bakmasın 4 yıldır insan yerine koyulmadim bir 10 sene daha koyulacagimi düşünmüyorum ama 10 sene sonra o ayaklarımın üstünde öyle bir kalkacağım ki bana yaşattıklari ne varsa hepsinden intikamımı alacağım. Unutmayın ki yukarıda öyle bir Allah var ki kendisi şait. Onları bana muhtaç etmeden öldürmez çünkü yaşadığım her şeyi bir zat görüyor ve duyuyor. 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hergün giderdi.. ben senin yazdıklarını da hissettiklerini de çok çok iyi anlıyorum.. benim eşim olacak insanda hergün giderdi esim çalışan bir insan değildi her sabah saat 8de uyanır 8.bukcta abisi arar ben anama geçiyorum sende gel diye saat9da anasına giderdi.. saat oglen 12e 1e kadar  analarinda otururlardı.. ben cok ağladım ama nafile o seçimini yaptı bende seçimimi yaptım yollari tamammen ayırdık 
-Reklam-
0 oy
(1,310 puan) tarafından
En son bayramda 1 saat zor durdu gitmeyiz fazla ama senin eşin aile olduğunu kavrayamamis sanırım daha inşallah düzelir en kısa zamanda 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Aynı şehirdeyiz ama 40 dk arabayla pek gitmez ayda bir ya gider ya gitmez 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Hergun ve defalarca
0 oy
tarafından
Ben ne zmn gidelim dersem o zmn
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Size tavsiyem 10 yıl sonrasını düşünerek öfkeyle yaşamayın hayatınızı, gençken çocuklarınızla vakti güzel geçirmek daha önemlidir bence 
0 oy
tarafından
Bu sefer de gelin izin vermezse.:) hayat boyle alismak lazim.kimseden umut yok
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Köyde olmadıkları burda oldukları zaman her gün gider 7 gun
0 oy
(14,501 puan) tarafından
15 dklık mesafede oturuyoruz.  Annesine çok düşkün aşirı sever (zaten sevilecek cennetlik kadın) . Bebekten önce on günde ıkı haftada git derdım yollardım kal derdım gelirdi eve kalmadan.  Rahatına çok alışık sevmiyor orda kalmayı.  Ben çok gıderım kalırız bebekle mesela iki gündür oradaydık az önce eve geldim.  Biz otda olunca kalıyor ama bi suru laf edıyo 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 842 göst.
0 oy
25 cevap 1,162 göst.
19 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bsrars (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 864 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 1,572 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu