+1 oy
177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşim yaklaşık 2 buçuk haftadır benımle beraber olmuyor ve bugün valla ayrılcam bu kızdan deyip durdu bugün çocuğa alışverişe gittik döndük o öbür eve işe gitti pc basında saat olmuş 9 çocuğu uyuttum bende uzandım çocuğa aldığım kıyafetşer poşeti masanın üzerinde durdu yorgundum sonra toplixaktım zaten geldi bu neden burda yorgundum dinlendim dedim neyse surat beş karış cocuk uyandı aldı yatak odasına götürdü o dişini fırçalarken cocuk yataktan inmek istedi onu alim derken çarşaf bozuldu geldi neden böle bozuldu dedim cocugu alırken bu kızın herşeyi berbat deyip salona gitti uyumaya üstelik bende hamileyim suan bu bana vebamı ya bıktım ölmek istiyorum ☹️
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(21 puan) tarafından
Deme öyle canim karnındaki evladını düşün güzel bı zamanda baş başa olup neden diye kendisiyle bu durumu konuş kimse kimseyi üzmesin bu şekilde uzup kırmak olmaz bende yorgun olup ev baya dağınık şekilde uyuyorum bazen eşim toplar yada kalkınca yaparım hiç lafı olmadı hatta halsizsem bizzat yapma dinlen der böle demesi iyi değil kırmak üzmek herşeyden daha kotu kendisi o lafı dicegine hem hamilesin hem çocuğun var kendisi yapsa ya yardım etsin benim eşimde oyun oynar eder ama yorgunsam yardım eder bilmiyorum yaptığı Cok yanlış bişi keşke üzmek yerine yardım etse yada bı iki saat oyunu geç oynayıp yardım etse inşallah düzelir üzülme lütfen 
(21 puan) tarafından
Yazık bence ailenizin yanına dönün yada kendisi gitsin evden eninde sonunda kafası tak edicek pişman olck ama hayırlısı kaybetmicegini el altında saniyo rahat ondan boyle
(102 puan) tarafından
Aynen ole cnm :(
(21 puan) tarafından
Benim eşimde bı sıra takmiyodu kaybetmicegini saniyodu cidden birakicaktim aileler girdi araya maşallah düzeldi
(102 puan) tarafından
Bunun umrunda değil eminim gitsemde olmaz
(21 puan) tarafından
Bende öyle diyodum bazen diyodu karim olman kariscagin anlamına gelmez sen kimsin neler ama ilgilenmezdi o laftan sonra gel yanıma dediğim dk artik geliyo uzmuyo kendi de diyo kaybedemem diyorum bu olaydan önceki kimdi şimdiki kim maşallah çok iyiyiz sizde umarım iyi olursunuz yuva yiknak kolay da ayakta tutmak önemli
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 314 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 2,316 göst.
0 oy
6 cevap 199 göst.
20 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (335 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 446 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,221 soru

24,041,442 cevap

329,142 kullanıcı

...