0 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (5,437 puan) tarafından

Bugün kalbim çok ağrıyor dünden hafif vardı bugün baya ağrıyor rahatsız ediyor nefes almakta zorlaniyorum ara ara sol omzuma vuruyor biraz bisi olur mu erinti de oluyor :ermm:

4 Cevaplar

0 oy
(1,462 puan) tarafından
O gaz sancısı bana çok olur istersen yinede git ama kendi kendine geçiyor
(5,437 puan) tarafından
Ya karin ağrımda var sabahtan beri ama gaz kalbe vururmu 22 haftalik hamileyim
(12,271 puan) tarafından
Kalbim ağrıyor  diy arkadarkadas  gaz ne alâka  lila
(1,462 puan) tarafından
Hamileyken nefes alınca kalp ağrıyo göğüs kafesi ve omuz ağrıyor yaşadım diyorum bende nefes almak çok zor
(1,462 puan) tarafından
Ama sen mutlaka git yinede geçmiş olsun
(5,437 puan) tarafından
Olabilir cnm sağol geçer inşallah sıkıntı veriyor çok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım kalp ihmale gelmez muhakkak bir doktora görün 
(5,437 puan) tarafından
Işte bilemedim bende :( köyde oturuyorum
0 oy
tarafından
Hamile olduğun için burada dediklerimize bakma. Basit bi üşütme sancısıda olabilir, ciddi birşeyde bilinmez. Tek değil 2 canlısın hastaneye git şuan itibariyle. Sonrasında keşke demektense, bakıldım rahatım bişeyim yok dersin. İhmal etme. 
(5,437 puan) tarafından
Şehirde yaşasam hiç durmam köyde oturuyorum bilemedm ki yarına geçmezse giderim olmazsa :(
tarafından
Oyy uzak olmak çok zor ya bizimde yakın değil, yakın ama 2 araba. Anlıyorum yani :( inşaallah geçer. Ama daha kötü hissedersen ambulans çağır çok uzaksa. Sağlığından önemli değil hiç bişey.
(5,437 puan) tarafından
Aynen.cnm benim arabamız var şükür de esimede kıyamıyorum:( kötü olursam giderim bebeğime bisi olmasın bugün çok durgun :(
0 oy
(214 puan) tarafından
Canım benimde öyle oldu iki gün gecenlerde ta dışarda hissettim bazen böyle ta karnimda atiyo gibi oldu geçti ama bende baya detirgin oldum 
(5,437 puan) tarafından
Kalp olunca insan korkuyor:)
(214 puan) tarafından
Aynen bende öyle oldum eşime de dedim bugün çok farklı atiyo kalbim dedim baktı ama o baktığında dışarda attığı gibi atmadı ara ara fazlalaştı geçti ama iki gün sürdü seninde mı böyle
(5,437 puan) tarafından
Benim çok değişik nasıl anlatayım ki erinti gibi oluyor böyle bi an duruyor sonra hızlanıyor gibi boğazımda hissediyorum
(214 puan) tarafından
Bende öyle oldum ama geçti iki günde hatta bazen bohke karnimda attı ama bebek değildi sol tarafım karnimin sol tarafına kadar attı durdu bı ara durdu geri oldu geçti ama ta dışarda hissettim
(5,437 puan) tarafından
Inşallah bnmde geçer

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 317 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Imagineperest (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 499 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eymen Alim25 (1,420 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 321 göst.
0 oy
1 cevap 194 göst.
4 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bttrx (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,781 soru

24,144,712 cevap

334,625 kullanıcı

...