0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Evlendikten sonra eşim kapanmami istedi  olumsuz bakmadığım için kapandım çok istemesem de eşim beni öyle görmek istediği için   beş yıl boyunca memnun kalarak tesettürde idim.Ancak tam iki kez eşimin başka kadınlarla mesajlarını yakaladim mesajdan öteye gitmediğini o kadınların sürekli yazdıklarını hatasının ise onlara fırsat vermek olduğunu söyledi her erkek gibi suçunu hafifletmeye çalıştı ben de onu aldatamayacagim için açılma kararı aldım ve açıldım.(üç küçük çocuğum var bosamamam) Benim açılmamda onun da günahı var mıdir sizce? 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İçini rahatlatmaya çalışıyorsun canm ama ikinizin günahı sevabı aynı deftere yazilmiyor
-Reklam-
+1 oy
(8,243 puan) tarafından
Senin acilmanda sadece senin günahın var . Sen Allah'a hesap vereceksin . Allah için kapansaydin zaten Allah için açılma gibi bir şey söz konusu olamazdi
(20 puan) tarafından
Evet eşim için açıldım ben de o yüzden ondan intikam almak için bir nevi onu kızdırmak için o benim istediğim adam olmadı ben de onun istediği kadın olmayarak ona cevap verdim
(8,243 puan) tarafından
Eşinin yanında Allah'ın istediği kul olmaktan da vazgecmissin bilmiyorum farkında mısın . Neyse senin bileceğin iş bir şey diyemem
+1 oy
(302 puan) tarafından
Ya bu da senin imtahinsa Ve kaybettiysen..
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Keşke açılmasaydın canım . Herkesin günahı kendine çünkü. Eşini böyle cezalandıramazsın
0 oy
(10 puan) tarafından
Allah sizi sadece tesettürünüz ile sorguya çekmeyecek. Güzel ahlak herşeyden önemlidir. Siz doğru bir hayat yaşadığınzı düşünüyorsanız ve içinizdeki iman tam ise bence açık olmak tesettürlü olmak yargılanacak en son şey. Şöyle düşünün her kapalı kadın çok mu doğru?  Etrafımızda başını kapatıp türlü dolap çeviren bir sürü insan var. Yeterki içimiz temiz olsun. 
tarafından
İc temizliği nasil olur nasil anlaşılır hep merak etmisimdir:-D
Elbette sadece tesettür ile sorgu sual olmayacak ama ayet yani Rabbimin emri bunuda belirtmek isterim
Kapalı ya olan günah açığa da günah tutmussunuz kapalı olupta halt yiyenler diye icinizi nefsinizi rahatlatmayin her müslümana ayni şey günah veya sevap
(10 puan) tarafından
Peki siz Kuran'ı doğru yorumladığınıza emin misiniz?  Allah örtünün dediğinde başınızı kapatın demiyor. Kadınlar bünyesel olarak daha dayanıksız hastalıklara daha açık varlıklardır. Kendinizi koruyun, sakının diyor. Çoğu kişinin anladığı anlamın çok ötesinde birşey bu yani.
İnsanın içinin temiz olması ise gönülden geçirdiği ile diline yansıttığının aynı olması demek. İçinde kurum bağlamış art niyetleri, kötü düşünceleri diline olumlu olarak yansıtmayan, bilmediği bir konuya tanımadığı bir insana önyargı gütmeden olduğu gibi davranan, temiz bir vicdana sahip olan insanın içi yani özü temizdir. Bunu da kimseye göstermek,  anlaşılır olmaya çalışmak gibi bir niyeti olmamalı zaten insanın. Çünkü herkesi yargılayacak tek bir güç vardır.
tarafından
Ama su an su izan yaptığının farkında mısın kapalı olupta olup dolap çeviren diyerek
(10 puan) tarafından
Ben her kapalı öyle yapıyor demedim farkında mısınız.
0 oy
(17,337 puan) tarafından
Her koyun kendi bacağından asılır...

Senin günahın sana onunki ona Sen ona kızgınlıkla Farz olan şeyden vazgecmissinn
0 oy
tarafından
Nasıl senin kapandığında ona sevap yazılamadıysa acilmanda da günah yok ama harama baktığı için esin de günaha giriyor tabikide 
0 oy
tarafından
Hayır sadece senin günahın onu üzmek için mi açıldın 

Rabbimin rızası için kapanmak nasip ola
(20 puan) tarafından
Amin.:(
0 oy
tarafından
Maalesef o yük günah senin canım. Ve seni her öyle gören için günah yazılıyor defterine.

Eşin onları yaptığı halde keşke sen tesettürüne namazına daha da düşkün duruma gelseydin. Ama nasip herşey.

Allah namazı da tesettürü de nasip edecek.

Senin adına çok üzüldüm canım m Rabbim hidayet nasip etsin hepimize
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Zaten esin icin kapanmissin esin icin de tekrar acilmissin. Allah icin kapanmamissin ki 
0 oy
tarafından

Onu aldatamayacagim için açıldım ...

Ben sadece burda ne demek istediğini anlamadim:ermm:

0 oy
(2,704 puan) tarafından
He rkoyun kendı bacagındanbsılır canm sen onun ıcın kapanmıssın onun yuzundende acılıyosun Allah ım gercekten hakkıyla kapanabılmryı krndı ıstegınle yapmayı nasip etsın esıne gelıncede her erkek malesef böyle seyler yapıyolar farklı heycan arıyolar
0 oy
tarafından
Sırf eşine ters olmak için bunu yaptın ama Allahı üzdüğünü  hic umursamadin. 

Kul nedir ya Yaradanin yaninda dua ile adam olmasini bekleyecekken neden boyle yapiyorsunuz simdi duzelecek mi ?

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,318 göst.
2 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 210 göst.
2 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 360 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 0001 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 445 göst.