0 oy
1,110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar bu söze katılıyor musunuz? Çevrenizde örnekleri var mı?

34 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Asla katılmıyorum 
-Reklam-
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Evet bencede bir insanın baştan şansı yoksa sonrada olmuyor 
0 oy
(3,514 puan) tarafından
Hayata hicbirsey siyah yada beyaz dgildir tabi atasözü ve deyimler yüzlerce haayat tecrübesi ışığında doğuyorlar ama hayatta hicbirsey 2*2=4 değildir

Yaşayıp deneyimlenmeden bilinmez 
0 oy
(810 puan) tarafından
Bu da kocalarınız babalarınıza benziyor mu konusunun aynısı. Bilinçaltı çeker ;))
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Değişir benim ablamın değişti ilki berbattı ikincisini mumla arasan bulamazsın öyle iyi insan.
0 oy
tarafından
Bide şöyle bişey var beterin beteri var
0 oy
(14,366 puan) tarafından
Değişir.  Güçlü olmak pes etmemek pozitif olmak lazım 
0 oy
tarafından
Ben katılmıyorum 
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Değişir bacım değişir bizzat ben şahidim hayatımla 

Ben ilk evliliğimde bildiğin köpek gibiydim ne kadrim vardı ne kıymetim vardı ne değerim vardı ne saygı duyulan bir sevgi vardı düşün yani hani evin içinde 24 saat hapis gibiydim hiçbir şey diyemiyordum hiçbir şey alamıyordum sürekli çocuklarla birlikteydim içki içen bir koca eve gelmeyen bir koca gece üçte dörtte gelir kusar yatar bağırır çağırır küfür eder öyle nal et bir adamdı ve ben ayrıldım ikinci evliyim bekar hiç evlenmemiş ben iki çocuk sahibi beş yıl boyunca dedim ki olmaz olmaz yani ben iki çocuk sahibiyim sen bekarsın Kürtsün aileler kabul etmez şöyle böyle ben Kabul ettikten sonra kimse laf düşmez dedi ve biz evlendik dört dörtlük hani gelinliğimi de giydim kınalığımı da giydim istemem da olduğu her şeyim istediğim gibiydi ve şu an hani kadınlık ne biliyorum evlilik ne biliyorum mutluluk ne biliyorum aşk sevgi ne biliyorum hani insan mutlu olabiliyor muş ya hani ben hep dedim ki aman elalem ne der aman iki tane çocuğum var aman hani boşansam da alacağım daha mı iyi olacak sanki ben demesem başkaları söyledi aman ayrılsan ne olacak daha kötüsüne düşersen ne olacak bilmem ne gibi gibi bir sürü kelimeler söylendi Ve öyle güzel bir eşe rastladım ki yastıkta değişirmiş kader de değişirmiş ve mutlu olabilirmişim insanın elinde olan bir şey biliyor musun sen kendini mutsuzla hapis edersen mutsuz olursun ama o kilitleri kırıp da ben mutlu olacağım dersen mutlu olursun her şeyi de KDR eklememek lazım ama kader kader değil sen körükörüne kendini mutsuz rahatsız ediyorsun bu kadar değil ben sekiz sene boyunca bunu yaptım aman Kaderimdir çekeceğim çekmeyeceksin çekmemek lazım mış ben bunu sekiz sene sonra anladım ve keşke ilk günden itibaren yap saymışm diyorum şuan. Şimdi gözümün içine bakan bir adam var sevdiğim beni seven böyle olmalı bence
(403 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim masallah ömür boyu mutluluklar dilerim
(1,736 puan) tarafından
Amin inş cnm allah razı olsun ❤️Rabbim herkese nasip etsin inş
0 oy
(242 puan) tarafından

Benim ablam ilk eşi kendisine iyi değildi ama çalışır eder maaşını ablama verir ondan harçlık isterdi ablam boşandı .

İkincisi güya sever ablamı ama evlat bilmez yuva bilmez şimdi ablamın ilginç bir aile yapısı var ger i ablamda ilginc
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Walla kuzum doğru da yanlisda bilemedimmm
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Benim annem iki evlilik yaptı ikiside birbirinden beter ama neden diye sor? Annemin cahilliginden. Ailesinin baskisindan. Şimdi zaman teknoloji cagi. Herkes her seye daha cabuk ulaşıyor. İnsanlar daha akilli. Yani demem o ki ilkinde edindiğin tecrübeleri dogru kullanirsan ikincide çok daha rahat olursun.
0 oy
tarafından
Bence doğru bir söz. Ablam en yakın örneğim .
0 oy
tarafından
Valla arkadaşım 2. evliliğini yaptı. İlkinde aldatmadan, psikolojik baskıya, maddi zorluklardan, hakarete kadar herşeyi yaşadı. Şimdi 2. evliliği ve Allah bozmasın çook mutlu. Maddi durumu yerinde, eşi el üstünde tutuyor, çocuğu da oldu. 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 553 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
15 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Hayatelf (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 526 göst.