0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar cocuklarinkza elinizde oyuncak yapiyot musunuz neler yapiyotsunuz mesela? Birde ben islak mendilin kapaklarini aldim acmali kapamali oldugu icin biriktirdim kizim az buyusun bi oyun yaparim diye. Acaba ne yapabilirim sizden de fikir almak istedim.

2 Cevaplar

0 oy
(4,893 puan) tarafından
Içine hayvan, sebze, meyve, renk, şekil resimleri koyup öğretici bi oyun yapabilirsin 
(79 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünmüştüm
-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Islak mendil kapakları ile eşleştirme oyunu yapabilirsin aynı nesneden iki tane içine çizip karıştır aynılarını bulup eleştirmeye çalışın 

Dondurma çubuklarının üzerine resim yapıştır ve bir kat izolabant ile yapıştır ve herbir dondurma çubuğunun arasından falcata ile kes al ana yapboozzz"))

Rekli toplar ile bul tak gibi bir iyun yapabilirsin mesela bir kutunun üstüne sarı mavi yeşil kırmızı renklerde yuvalar açıp sonra renkli topları aynı renkteki yuvalardan atmasını sağlarsın çok eğlenceli ")

Hmmm yakın uzak bir değişle de sicak soğuk oyunu var bir oyuncağı saklayip bulmaya çalışın oyuncağa yaklaştıkça yakın uzaklaştıkça uzak diye seslenirsin 

Meslek taklitleri ya da hay.van taklitleri var mesela meslek kartları ve hay.van kartları yapıp yada alıp seçtiği mesleği yada hay.vani taklit ederek hem öğrenip hem de eğlenebilirsiniz 
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim hepsi de cok.guzel fikirler  ,:)
(4,420 puan) tarafından
Rics ederim canım ")

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 780 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Zeynepmutlu (183 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 705 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 267 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Glcnm (264 puan) tarafından soruldu