+2 oy
1,766 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Kizlar biraz once instagramda bi fenomenin kiz cocuğunun videosunu gördüm. Çocuğa file çorap elbise giydirmişler,altına gelen bi iki tane o kadar iğrenc yorum gelmis ki pedofili amcalar tarafindan ağzim açik kaldi...

"File çorabi bacaklarina ne kadar guzel yakişmiş" 

" Uff bu cocuk şimdi boyle giyiyosa buyuyunce nasil giyer" 

"Yasindaki cocuk file corap elbise giyiyo benim katır eşimden tık yok" 

Ve bunlari yazanlar en az 50 yasinda adamlar... 

O kadar üzüldüm ki o kadar içim parçalandi ki anlatamam daha 1 yasindaki bebeğe bu gözle bakanlar var. 

50 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından
2 buçuk yaşında kızım var daha doğru dürüst hiç sort bile giydirmedim. Oyle bi pedofili pisliğe denk gelirsem katil olurum çünkü. Allahim esirgesin devir çok kötü 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah cezalarını versin insallah. Kendimizden süphe eder hale getirdiler bizi. 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Daha yaşına girmedi ama giyinine dikkat ediyoruz tabi hep uzun pijama normal kolsuz falan giydirim mecbur dikkat edeceğiz ortalık pislik dolu Allah korusun çocuklarimizi
0 oy
(385 puan) tarafından
O iğrenç ziyniyet eşofman altı giydirincede aynı iğreçlikle o çocuklara bunu diyorduur eminim, sapkınlar, biz ne tatlı çok güzel diye yorumlar alacağız diye bu iğrenç insanların önüne koyu veriyoruz tertemiz cennet kuzularını, bu sapkınlıkların adı düşünce özgürlüğü, eşitlik, fikir hürriyeti olmuş adalet olmalı korkutacak büyük cezalar olmalı caydırıcı olsun, lgbt özendiriciliği aldı başını gidiyor bir de bir de o var 
0 oy
tarafından
Bende ona karşıyım küçücük çocuğa bende karşıyım file çorap leopar falan giydirmeue
0 oy
(30,162 puan) tarafından

Çok dikkat edilmeli kız çocukları hassas giyimine konuşmasına haraketine herşeyine dikkat edilerek büyütülmesi lazım.

Allah'ım ıslah etsin kötü zihniyettekileri
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Allah belalarını versin ya yemin ediyorum küçük çocuklara bile göz dikmişler caniler erkekliğiniz bitsin dingiller
0 oy
tarafından
Kım bu fenomen biri söylesin ya
0 oy
(10,426 puan) tarafından
Cnm vllh öyle şeyler duyduk ki sadece yazık diyorum..denilecek başka bir kelime yok
0 oy
tarafından
Ben zaten bu file çoraplarını neden çocuklara yapıldığını anlamıyorum kadınsı ve farazi gecelik türü şeylerde giyiliyor çocuklara ne alaka. İç giyim de çalıştım vücut çorapları filan var kadınların giydiği file gibi yani. gerçekten çok saçma çocuğa file giydirmek

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 342 göst.
26 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sevvalice (4,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,135 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 843 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,137 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pppppp (1,254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,146 soru

24,135,055 cevap